Des de L’Espai Fem Club tenim preparada una nova activitat, aquest cop adreçada als pares i mares dels nostres esportistes.

Conjuntament amb els delegats/des dels diferents equips del club hem pensat en una xerrada-taller sobre la nutrició en l’esport, “Què menjar quan fem esport?”, que hem programat pel dimecres, 20 de març a les 20.30 h a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes.

Hem aconseguit un dels millors ponents en aquest camp per portar a terme la xerrada-taller, l’Albert Abilla, Dietetista-Nutricionista pel CESNID (Universitat de Barcelona) i Tecnòleg dels aliments per la Universitat de Girona amb Màster Oficial en Auditories de Seguretat Alimentària.
Actualment exerceix de docent, com a professor titular, en l’àmbit de la dietètica i nutrició a l’EUSES-Centre Garbí de Salt (Girona) dins del Grau Superior en Dietètica, entre altres llocs.

Al seu costat, comptarem amb la col·laboració de l’Aniol Canals, estudiant del Grau Superior de Tècnic en Dietètica i Nutrició de l’EUSES-Centre Garbí, i actual entrenador de l’infantil B masculí.

Estem convençuts que aquesta activitat despertarà el vostre interès per tal de continuar amb el creixement dels vostres fills i filles com a esportistes i persones saludables.

Podeu inscriure-us al següent enllaç: https://goo.gl/forms/140uAAzfKFKVZvBn1

Us esperem!

Deixa un comentari