Olga Vázquez, entrenador de l’infantil A masculí del nostre club, forma part de l’staff tècnic de la Selecció Catalana Mini Femenina, encapçalat pel seleccionador Enric González, que participarà del 13 al 17 d’abril al Campionat d’Espanya de seleccions mini que es disputa a San Fernando (Cádiz).

Del dissabte 13 al dilluns 15 d’abril es disputa la fase prèvia amb quatre partits per a cada selecció. Finalitzada aquesta primera fase, només el primer i el segon de cada grup accedirà a unes semifinals previstes pel dimarts dia 16 d’abril, mentre que les finals es disputaran dimecres 17 d’abril.

Molta sort Catalunya, molta sort Olga!!!

 

Calendari de joc:

Dissabte 13 d’abril
09:30h Aragó 59 – CATALUNYA 86 (J1 Mini Femení)

Diumenge 14 d’abril
11:30h CATALUNYA 70 – C. Valenciana 56 (J3 Mini Femení)
19:30h Canarias – CATALUNYA (J4 Mini Femení)

Dilluns 15 d’abril
09:30h CATALUNYA – Illes Balears(J5 Mini Femení)

Deixa un comentari