Gran jornada de treball amb pares, mares, entrenadors i entrenadores. Pep Marí ha tornat a ajudar-nos a reflexionar per passar a l’acció. Agraïts a la feina de tots i totes. La jornada ha servit per identificar tres grans valors (Respecte, compromís i sentit de pertinença) vinculats a les conductes de pares, mares, entrenadores i entrenadors.

El grup de vint-i-cinc participants ha detectat conductes per transmetre valors als jugadors/es, fills i filles i ha dissenyat situacions per activar-los. Les conclusions de la jornada les publicarem d’aquí uns dies, avançar-vos que treballar valors es fa conjuntament o mai funciona, que transmetre valors es fa a partir de l’exemple, a partir de lemes d’activació i a partir de contexts i situacions enfocades al valor.

El C.B. Blanes insisteix en la línia d’educar pels valors amb l’esport i això vol dir treballar en la formació dels entrenadors i entrenadores i compartir amb les famílies per consensuar. Estem contents de la trobada d’avui i volem seguir jugant per créixer.

Deixa un comentari