JORNADA DE CLOENDA DE LA TEMPORADA 2018-19

Aquesta temporada estem celebrant el 60è aniversari del Club Bàsquet Blanes.

Si bé el fet de celebrar els 60 anys d’existència no té el mateix ressó que el cinquantanari o el 75è aniversari (quan arribi), hem pensat que la cloenda del club la farem amb un sopar en lloc de un dinar.

El lloc escollit, igual que pel sopar del 50è aniversari, serà l’Hotel Blau Mar.

La data serà el 15 de juny, així doncs reserveu aquest dia.

Ens faria molta il·lusió que ens poguessim aplegar un bon grapat de gent. Les persones que estan ara implicades en el club (jugadors, tècnis, famílies), però també ens faria especial il·lusió que totes aquelles persones que en un moment o altre han estat vinculades al club s’animessin a venir.

El preu és de 28 euros per adults i de 16 euros per menors de 15 anys.

Per completar la diada farem un sorteig de moltes coses (regals, sopars, experiències, etc.).

Ens agradaria que fóssim un gran nombre de persones que ens apleguessim al voltant del Club. Aquest any tenim un total de 387 noies i nois que practiquen el nostre esport favorit. Una jornada que mereix un caliu especial per gaudir de records, vivències passades i una bona oportunitat per explicar batalletes.

Us hi esperem, el Club Bàsquet Blanes s’ho val.

Josep Pérez Miralpeix
President del Club Bàsquet Blanes

Carta Jornada de Cloenda

Deixa un comentari