El proper dissabte 1 de juny l’Ajuntament de Blanes organitza una nova edició de la Nit de l’Esport per premiar i reconèixer els esportistes i equips dels diferenst clubs blanencs que han destacat durant la temporada 2018-19.

Enguany el Club Bàsquet Blanes vol reconèixer com a esportista individual al júgador del primer equip masculí Borja Alarcón per la seva trajectòria al club, una trajectòria que l’ha portat al sènior masculí des de les categories inferiors pel seu treball i la seva entrega, a banda del seu talent.

Com a equip l’elecció era fàcil i recau en el primer equip femení. Les jugadores del sènior femení, entrenades per l’Óscar López i la Montse Rubio, han aconseguit el campionat de lliga del Campionat de Catalunya de Tercera Categoria femenina del grup 1.

Si voleu assistir a l’esdeveniment podeu anar a buscar la vostra invitacions de forma gratuïta a la Ciutat Esportiva Blanes, a l’oficina de Turisme de plaça Catalunya o a l’AMIC.

El format de la Nit de l’Esport serà el següent:
18.30h Recepció dels convidats al hall de la instal·lació
18.45h Accés convidats a la pista Verda
19.00h Inici acte Nit de l’Esport 2019
21.00h Piscolabis i música amb Dj
22.00h Finalització de l’acte

 

Deixa un comentari