Aquest proper dimarts dia 6 d’agost a les 18.00 h una representació del júnior A masculí barrejat amb jugadors d’altres equips, farem un partit amb un equip de l’associació KEDEM de Blanes. El partit es jugarà a la pista de Ca la Guidó i just al finalitzar el partit es projectarà la pel·lícula “Campeones” dins del programa Cinema als barris de Blanes de l’Ajuntament de Blanes.

Kedem és una associació que va néixer amb l’objectiu de dur a terme activitats amb joves i no tant joves amb risc d’exclusió i amb alguna mena de discapacitat psíquica.

En el seu moment el Club Bàsquet Blanes per petició del llavors regidor d’esports, el senyor Francesc Xavier Marcos, va cedir una hora i mitja de pista els dimecres perquè poguessin dur a terme els seus entrenaments.

Creiem que com a club arrelat al poble i amb una forta sensibilitat social, vam fer aquesta concessió de la mateixa manera que en d’altres ocasions hem col·laborat amb l’organització dels Jocs Specials Olimpics a Blanes i també hem fet recaptes econòmiques per Aspronis i cada any participem en el Gran Recapte de Càrites.

El Club Bàsquet Blanes és eminentment un club esportiu però també l’entenem com una entitat que va una mica més enllà de l’esport. Ens sentim arrelats al poble i no som aliens a tot allò que te a veure amb l’ambit social. Parlo d’integració, de col·laboració de transmissió de valors, i l’activitat que ens proposa KEDEM ens sembla inmillorable per ajudar a aquesta entitat a donar-li visibilitat i a l’hora ens serveix per conéixer d’aprop algunes de les dificultats que han d’afrontar per tirar endavant.

Cal valorar els esforços de KEDEM per portar a la vida cotidiana aspectes que temps enrere quedaven només en l’àmbit familiar. Valorem molt la tasca que duen a terme i ens sentim molt afortunats que ens proposin aquesta activitat conjunta, que segur que ens farà millors a tots.

Josep Pérez Miralpeix
President del Club Bàsquet Blanes

2 Respostes a “Bàsquet per a tots”

  1. MANOU ha dit:

    Merci!!!!

  2. Jordi ha dit:

    Serà una bona experiència per a tots però sobretot per als joves jugadors del CB Blanes, que tindran la sort de compartir una estona amb les persones de Kedem.
    Bona feina Kedem i CB Blanes!

Deixa un comentari