Resultats del cap de setmana del equips federats

Tots els resultats dels partits de competició disputats pels equips federats del club aquest cap de setmana:

PRE-INFANTIL MASCULÍ

Gran reacció de l’equip en set dies

C.B GRANOLLERS: 68
C.B. BLANES: 62

El Blanes marxa de Granollers amb l’orgull pels núvols. La derrota, 68-62, ha tingut aroma de victòria, doncs els nois d’en David Serra i en Dani Velasco han arribat  amb opcions a l’últim minut de partit. L’agressivitat en defensa ha estat la clau, i les jugades trenades i l’encert en els tirs exteriors el plus que ha permès un partit vibrant.

CADET A MASCULÍ

Victòria tot i no fer un bon partit

B. VILAFANT: 60
C.B. BLANES: 73

Partit molt fluix dels nostres. Hem arribat a patir en el tercer quart, ja que ens avançava en el marcador el mateix equip que una setmana enrere havíem guanyat per més de 40 punts.

Ha sigut un partit amb moltes errades en tots els aspectes del joc, el tir, les passades, etc., amb un joc molt desordenat i, fins i tot, algunes vegades, desesperant. Tot i això s’ha pogut guanyar patint una mica al final del partit.

Seguim pas a pas. Força Blanes!!

JÚNIOR FEMENÍ

Gran partit sense recompensa final

U.E. MATARÓ: 52
C.B. BLANES: 41

Bon partit de les nostres jugadores, tot i que el resultat no reflexa el bon joc de l’equip. La major part del partit el marcador ha sigut per el Blanes.

Molt bona defensa. Les noies han sigut capaces d’aguantar la intensitat al llarg del matx, però a l’últim quart el Mataró ha tingut més encert.

Seguim treballant… Força Blanes!!!

SÈNIOR FEMENÍ

Clara derrota a Salt

C.B SALT: 61
C.B. BLANES: 31

Mal partit, seguim acusant les baixes.

Moltes errades i poc encert en atac, cap triple anotat. Defensa tova, ens anoten 7 triples, i manca de rebot.

Toca treballar per canviar la dinàmica.

SÈNIOR A MASCULÍ

Dr. Jekyll & Mr. Hyde

C.B. BLANES: 61
B.M.B. Mataró 3 Viles: 65

En el partit d’avui ens hem trobat un Boet-3 Viles totalment diferent al de la setmana passada, un equip ambiciós i amb afany de victòria, que ha plantat cara durant tot l’encontre. No hem pogut demostrar el joc dinàmic i intens que vam mostrar en el matx anterior, i juntament amb el poc encert i el gran percentatge de pilotes perdudes, ens han portat a aquest marcador desfavorable.

El més positiu, la represa de la competició esportiva i tota la graderia plena (respectant l’aforament permès) tornant a vibrar amb l’esport que tant ens apassiona.

A seguir treballant 💪💛🖤

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.