Resultats del cap de setmana

Tots els resultats i les cròniques amb imatges dels partits del cap de setmana dels equips federats del club, gràcies a la feina inestimables dels nostre delegats i delegades d’equip.

Força Blanes, juguem per créixer!!!

MINI GROC MASCULÍ

No perden les ganes

C.B. BLANES: 34
CEB GIRONA: 84

Partit molt emocionant, els nostres jugadors s’han esforçat moltíssim en tots els sentits, tenien un rival que és el favorit en aquesta competició, superiors en alçada, en els rebots no teníem gaire a fer, però hem sigut molt ràpids en contraatacs i robant pilotes.

En conclusió, una gran millora de tots respecte al partit anterior i estan fent un gran esforç i treball en equip.

Felicitar a tots els jugadors per aquest canvi que s’ha notat.

MINI B FEMENÍ

Rival molt superior

C.B. FARNERS: 78
C.B. BLANES: 28

Derrota contra un equip superior. Les panteres, tot i que es van veure superades, no és van rendir i van lluitar fins el final.

Hem de seguir treballant i aprenent.
Força Panteres! 💪🏻🏀

MINI NEGRE MASCULÍ

Derrota per aprendre

C.B. BLANES: 40
C.E. PALAMÓS: 90

Partit marcat per grans diferències entre els dos equips.

Començament marcat pels nervis, tot i que els nostres han fet millor partit a nivell col·lectiu que la jornada anterior. S’han trobat amb un rival més experimentat, centrat i encertat. Durant tot el partit hem anat per darrera al marcador, intentant trenar jugades que la majoria de vegades s’han trobat amb uns jugadors rivals més alts i desacomplexats.

Tot i l’ampli avantatge que anaven agafant, les panteres no s’han desanimat ni rendit en cap moment.

Cal seguir treballant per reforçar el rebot defensiu i les transicions, i creure més en nosaltres i les nostres possibilitats.

MINI A FEMENÍ

La reacció arriba tard

C.B. SALT: 44
C.B. BLANES: 21

Avui les nostres jugadores han iniciat el partit intimidades per la superioritat física del rival, cosa que ha fet que hi hagués una gran diferència al final del quart període.

En el cinquè període hi ha hagut un canvi d’actitud de les blanenques, fent que retallessin distància en el marcador. Han fet una molt bona defensa i han lluitat moltíssim, tot i que no ha estat suficient per remuntar l’avantatge agafat en els primers períodes.

Les nostres panteres milloren partit a partit. Endavant!!

MINI A MASCULÍ

Continua l’aprenentatge

C.B. BLANES: 25
C.B. QUART: 72

Bona millora i actitud de tot l’equip, tot i la derrota han hagut quarts molt competits i algun guanyat.

Anem millorant amb esforç i motivació.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

Dominem el partit

C.B. VILOBÍ: 4
C.B. BLANES: 54

Partit totalment dominat des de principi a fi per les panteres, amb una gran actitud ofensiva i defensiva. Gran encert a cistella. A destacar la gran intensitat posada per totes les jugadores durant tot el partit sense relaxar-se malgrat la seva gran superioritat.

S’ha tancat acta a manca de dos períodes per acabar.

Bona feina Panteres, a seguir creixent!!🏀

INFANTIL MASCULÍ

Estrena amb derrota

C.B. BLANES: 15
C.B. FARNERS: 65

En el primer partit del campionat, els nostres no van trobar un bon joc en equip i hauran de posar més actitud si volen competir d’igual a igual.

Som-hi que es pot!!!

CADET C MASCULÍ

A continuar treballant

C.B. LLAGOSTERA: 84

Derrota contundent davant d’un rival més fort  que des del primer minut ha imposat un ritme molt alt en defensa i en atac.

Tot i la diferència en el marcador, els nostres han continuat lluitant fins al final.

Primer partit!!

Després de tant de temps el cadet B masculí s’ha pogut estrenar.

Hem patit una derrota contra un equip superior, sobretot en velocitat i en encert en el tir.

Els nostres nois han lluitat pel partit, encara que en tot moment els gironins han portat avantatge. Manca feina però les perspectives són bones.

Seguim treballant, força Blanes.

CADET A FEMENÍ

Donen la cara

FEMENÍ SANT ADRIÀ: 52
C.B. BLANES: 35

Segon partit de la temporada on les nostres jugadores han competit contra un equip més rodat. Malgrat la diferència en el marcador han lluitat fins el final i en diversos cops s’han col·locat a 10 punts.

Falta una mica més d’encert en el tir però anem pel bon camí.

Força Panteres 🏀💛🖤

CADET A MASCULÍ

El partit s’escapa en un final d’infart

C.B. BLANES: 74
C.B. VIC: 77

Partit que havíem començat bé els primers minuts, però de seguida ells han començat a dominar-lo. Hem tingut moltes errades en el tir, i sobre tot en el tir lliure, fet que ens condiciona cada partit.

Al final hem tingut l’oportunitat de guanyar el partit, però un triple en els últims segons del Vic ha decantat el partit per ells.

Queda molta feina per endavant. Amunt Blanes!!

JÚNIOR MASCULÍ

Victòria clara

C.B. BLANES: 84
C.B. FARNERS: 33

Partit còmode pels nostres júniors que des del primer quart han agafat avantatge en el marcador  després d’uns primers minuts amb moltes errades a l’hora de finalitzar en atac.

Segona part més pausada per la diferència en el marcador i pel desgast físic on s’han pogut trenar bones accions.

Seguim creixent. FORÇA BLANES!!

SOTS-25 FEMENÍ

Emoció final

C.B. BLANES: 50
ATHLÈTIC SILENC: 48

Primer partit de lliga de la temporada,  amb final d’infart, després d’haver dominat el joc durant la majoria del temps.

Les nostres s’han mostrat intenses i coordinades, aconseguint una clara avantatge sobre el rival de fins +16, però després de la mitja part l’Athlètic Silenc ens ha posat contra les cordes, aprofitant un cert relaxament en el nostre joc, arribant al quart temps amb el marcador igualat,  inclús en alguns minuts avançant-se en punts,  fet que ha desencadenat un ambient de nerviosisme i una mica de descontrol.

Finalment la balança s’ha decantat de la nostra banda i ens estrenem amb victòria, tot i que hem d’aprendre la lliçó per futurs partits i no donar res per guanyat fins que s’egoti l’últim segon del cronòmetre.

La grada amb força públic de tots dos equips, demostra les ganes de bàsquet i de normalitat que tenim tots.

Seguim! 🏀🏀🏀

SOTS-25 MASCULÍ

Superioritat des del principi

C.B. BLANES: 86
C.B. PALAFOLLS: 39

Victòria còmoda l’aconseguida aquest matí a la Ciutat Esportiva. Una arrancada de partit intensa amb la que l’equip visitant s’ha vist desbordat, ha permès a les panteres acabar el primer quart 27-4.

Un segon quart pràcticament igual ha permès arribar al descans amb 30 punt d’avantatge.

Al tercer quart seguíem  corrent la pista i millorant en el tir exterior per acabar 70-28.

Un darrer quart amb una avantatge tant clara, va portar a una certa relaxació de l’equip que s’emporta la tercera victòria de la temporada.

Felicitar a l’equip i, un cop més, al nombrós públic que ha acompanyat a l’equip.

Amunt Blanes.

SÈNIOR B MASCULÍ

Domini total

C.B. BLANES: 97
C.B. SALT: 28

Partit molt tranquil per part del sènior B masculí del Blanes. Al primer quart els blanencs han agafat avantatge gràcies al bon joc col·lectiu, als contraatacs i a l’encert des de la línia de tres. La tònica del partit ha sigut semblant i, de mica en mica, l’equip ha anat engrandint l’escletxa en el marcador.

Per altra banda, el C.B. Salt no ha perdut l’esma i ha lluitat fins al final.

Força Blanes i endavant!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.