Partits disputats

Tots els partits dels equips federats del club d’aquesta nova jornada disputada aquest cap de setmana:

MINI GROC MASCULÍ

Rival superior

C.B. BLANES: 17
C.E. MARISTES GIRONA: 61

Partit complicat del mini groc masculí aquest matí a la Ciutat Esportiva. La diferència al marcador ho diu tot.

Ens ha costat molt atacar davant la superioritat física del rival i a més hem defensat amb intensitat durant pocs quarts. Hem sortit bastant adormits i hem anat a remolc tota l’estona.

Seguim treballant 💪🏻

MINI B FEMENÍ

Bon partit de les blanenques

MONTESSORI-PALAU: 41
C.B. BLANES: 19

Han sortit motivades i sense por a les contrincants.

Ha estat un partit igualat i molt renyit, plantant cara en tot moment fins al descans. A la segona part les nostres han baixat la intensitat del joc, cosa que les rivals han aprofitat per posar-se per davant en el marcador.

En general les Panteres han sorprès amb jugades intenses i molt lluitades.

S’ha de seguir treballant els tirs a cistella i la correcció de les errades en defensa.
Força Panteres! 💪🏻🏀

MINI NEGRE MASCULÍ

Partit complicat davant d’un rival molt fort que a l’anada ens va sorprendre

C.B. BLANES: 36
C.B. ST. FELIU DE GUÍXOLS: 78

Els nostres han plantejat un partit seriós des del primer moment. Han sabut jugar i en molts moments els ho han posat difícil, tot i que la diferència entre els dos equips era evident, fora de dos quarts, que han dominat els visitants, la resta han estat força igualats.

Ens falta experiència i saber finalitzar les jugades, però avui les panteres han estat molt centrats i, tot i que en alguns moments han estat clarament superats, han competit de tu a tu sense complexes.

Gran millora respecte els partits precedents, aquest és el camí.

Endavant Blanes, endavant Panteres!

MINI A FEMENÍ

Van progressant

CESET: 54
C.B. BLANES: 30

Les nostres petites panteres han plantat cara a les gironines i han millorat molt el joc en equip. A la mitja part anaven 12 a sota, però han iniciat el cinquè període amb molta intensitat recuperant moltes pilotes i fent un parcial 0-6.

Al sisè període, però, les gironines han tingut molt més encert i han fet un parcial 19-4 que ja no s’ha pogut recuperar. Les panteres han fallat molts tirs i les gironines han estat més efectives.

Toca seguir treballant i millorant. Força Blanes!!

PRE-INFANTIL FEMENÍ

Bon partit

F.D. CASSANENC: 48
C.B. BLANES: 72

Gran partit altre cop de les Panteres que han guanyat amb tota justícia. La victòria s’ha assolit gràcies a una gran primera part en la qual han aconseguit una diferència de 16 punts i a la segona, amb el marcador a favor, han estat més tranquil·les per acabar de rematar el partit.

Una altra vegada destacar l’entrega de totes i cada una de les jugadores que fan una gran pinya.

Felicitats Panteres.🏀

INFANTIL MASCULÍ

Derrota davant el Lloret

C.B. BLANES: 32
BÀSQUET LLORET: 54

Tot i l’esforç constant els nostres han perdut de 20 punts.

Cal seguir treballant. Força Blanes, força Panteres!!!

CADET C MASCULÍ

Competeixen

C.B. BLANES: 46
CEEB TORDERA: 53

Partit igualat on el nostre equip ha sortit més concentrat i amb més intensitat defensiva que en el partit d’anada. Desprès de 15 minuts de màxima igualtat un parcial de 0 a 10 ha decantat el partit del costat del Tordera.

Encara que els nostres han intentat donar-li la volta al partit no han pogut aconseguir-ho.

Cal seguir treballant de cara als partits que queden!!

Seguim!!
Força panteres!!!!!

CADET B FEMENÍ

Tornen amb la victòria

BÀSQUET LLORET: 38
C.B. BLANES: 66

Victòria davant del Lloret en un partit atípic ja que l’equip contrari sols comptava amb sis jugadores i han finalitzat el partit amb tres jugadores a pista degut a les faltes.

Les nostres han estat per davant quasi tot el partit, tot i això cal continuar treballant per millorar l’encert sota la cistella.

Força Blanes, endavant!!!!

CADET B MASCULÍ

Victoria ajustada contra l’equip gironí

C.B. BLANES: 47
CESET: 45

El primer temps semblava que no aixecaven cap, arribant a tenir fins a 18 punts de desavantatge, però hem sabut reaccionar a la segona part aportant intensitat i encert en el joc.

Els dos últims minuts de partit han sigut d’infart, veient perdre l’avantatge al marcador que portaven fins als últims segons. Però les nostres panteres han mantingut la pressió, donant com a resultat la victòria.

Seguim treballant, Força Panteres 🏀🖤💛

Cauen a la pròrroga

CESET: 53
C.B. BLANES: 43

Partit súper intens i emocionant, on en tot moment els dos equips han lluitat la pilota.

En els tres primers quarts sempre el CESET acabava per sobre en el comptador. Però en l’últim quart, quan portàvem nosaltres l’avantatge, empaten amb triple dels gironins en els últims segons.

Anem a la pròrroga on hem perdut rebots i on no entraven cistelles, es notava la pressió dels gironins sobre els nostres que s’han vist sobrepassats.

Felicitem als nostres jugadors pel partit i per donar a la nostra afició una estona d’emoció malgrat el resultat final.

Seguim treballant,

Força Blanes 🖤💛

CADET A FEMENÍ

Gran imatge

B.M. BOET MATARÓ 3 VILES: 43
C.B. BLANES: 38

Espectacular primera part de les cadets on han arribat ha guanyar de 14 punts, 14-28.
Tercer quart complicat on ens ha superat clarament l’equip contrari i en l’últim quart s’han posat per davant sense poder assolir el que hauria estat una gran victòria.

Inferiors sota taulell però encara i així han demostrat un gran nivell de bàsquet.

Hem gaudit, hem patit i han demostrat que estan treballant molt per créixer, força Blanes 🏀🖤💛

JÚNIOR FEMENÍ

Superades

C.B.F. CERDANYOLA: 76
C.B. BLANES: 45

Un partit molt intens on al primer quart hem sabut aguantar, a partir del segon l’encert de l’equip contrari i la manca de les nostres ens ha passat factura.
A la segona meitat hem seguit amb el poc encert i físicament l’equip contrari ha aguantat millor el partit.

S’ha de seguir treballant.
Força Blanes 💛🖤💛

Milloren tot i la derrota

C.B.F. CERDANYOLA: 53

Partit molt intens on a la mitja part perdíem clarament però amb una bona defensa i encert en atac hem aconseguit col·locar-nos sis punts per sota, però el cansament i la falta d’encert els últims minuts no ens han deixat remuntar.

S’ha millorat en l’u contra u i en la intensitat respecte altres partits.

Falta millora l’encert.

Bon partit. Força Blanes🖤💛💛

JÚNIOR MASCULÍ

No baixen el ritme

C.B. LLAGOSTERA: 37
C.B. BLANES: 96

Partit amb superioritat blanenca imprimint un bon ritme durant tot el partit. Al descans l’avantatge ja era important però els nostres jugadors han estat intensos fins al final.

Destacar l’aportació dels dos jugadors cadets que han vingut a ajudar i que sempre sumen en positiu.

Força Blanes !!!!🏀

SOTS-25 FEMENÍ

Ho intenten

C.E. PALAMÓS: 67

Avui ens enfrontàvem a un rival complicat,  ràpid i amb un elevat encert des de la línia de tres. Hem iniciat el partit concentrades i actives en defensa, tot i que els triples encaixats han obert una diferència important en el marcador, que ha provocat que anéssim per darrere durant tot el partit, amb un segon temps especialment dolent, amb un parcial de 6-22.

Al tercer quart ens hem tornat a ficar en el joc, augmentant progressivament el nivell defensiu i aconseguint rebaixar la diferència al marcador.

La cara, una banqueta unida i compacta. La creu, daltabaixos en el ritme de joc que ens passen factura.

Agrair l’ajuda de la júnior Ana Franco per suplir les baixes de l’equip, i esmentar la visita de la jugadora Isabel Rodríguez,  que per circumstàncies personals fa poques setmanes ha hagut de deixar l’equip abans de finalitzar la temporada i que avui ha compartit banqueta amb les seves companyes.

Força Panteres! 🏀🏀🏀

Derrota a Palamós

C.E. PALAMÓS: 66
C.B. BLANES: 37

Segon partit consecutiu contra el C.E. Palamós en un mateix cap de setmana,  per complir el calendari de competició de partits endarrerits, acusant cansament físic.

Hem sortit d’inici  poc concentrades i els errors defensius, juntament amb un gran nombre de pilotes perdudes han desembocat en un petit caos sobre la pista que les  palamosines han aprofitat perfectament, amb un joc més ordenat i més precís que el nostre,  i novament amb un alt encert des de la línia de tres,  sobretot fins la mitja part.

Tot i que al tercer i quart període hi ha hagut un canvi en l’actitud a pista de les blanenques, la tendència de pèrdues ha continuat, no hem estat capaces de tancar el rebot ni d’encertar a sota cistella. Els daltabaixos continuen passant factura.

Toca seguir treballant.

Agrair l’ajuda de les júniors Ana Maria i Erola, que han vingut a reforçar les baixes de l’equip.

SOTS-25 MASCULÍ

Gran partit entre els dos equips més forts del grup

BÀSQUET ARBÚCIES: 71
C.B. BLANES: 62

Primer quart molt igualat que va finalitzar 17-17. Un segon quart desastrós per a les panteres amb errors en cistelles teòricament fàcils, pèrdues de pilota i baixíssim encert en els tirs lliures ens va portar al descans 36-22.

Bona reacció al tercer quart amb una forta defensa i encert en el tir exterior que en va portar a afrontar l’últim quart amb una mínima desavantatge, 45-42.

Últim quart del matx d’infart. A manca d’un minut i mig empatem el partit però una sèrie d’errors ens fan fora del partit i fins i tot de la possibilitat de perdre el liderat del grup, cosa que no va passar.

Felicitar a l’equip per la intensitat que van mostrar i que mai van baixar els braços.

Juguem per créixer.

SÈNIOR B MASCULÍ

Un més al sarró

C.B. SARRIÀ DE TER: 58
C.B. BLANES: 81

Partit molt dur des de bon principi, on els locals van intentar que els blanencs no es trobessin còmodes en atac gràcies a una zona molt tancada, que van mantenir tot el partit.

El Blanes va saber juga amb paciència i gràcies al control del rebot en defensa, als contraatacs i a la circulació de pilota en atac van aconseguir emportar-se el partit.

El sènior B encara l’últim partit de lliga amb la màxima il·lusió.

Som-hi Panteres, força Blanes!

SÈNIOR FEMENÍ

Superades en intensitat

C.E. CALDES DE MALAVELLA: 60

Comencem bé, amb un parcial de 0-4 al minut 7, però un parcial de 10-2 en 3 minuts fa que acabem el quart 10-6 a sota, fet negatiu és el 2 de 12 en tirs lliures.

Arribem al minut 5 del segon quart amb un 23-7 (encaixem un parcial des dexdl 0-4 de 23-3), acabant el quart 31-16.

El tercer quart acaba amb 48-30, fins arribar al resultat final de 68-30.

El Caldes, recent ascendit, ha jugat amb una intensitat superior, ens ha forçat a perdre pilotes (nosaltres no les hem forçat), i més aguant físic, on una jugadora sola ens ha fet molt mal.

Fet negatiu és el baix percentatge de tirs lliures (8 de 24), les rivals han transformat els mateixos amb 10 intents menys (8 de 14).

Toca millorar i treballar, Força Panteres.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.