MINI GROC MASCULÍ

Tanquen la temporada

CEB GIRONA: 73
C.B. BLANES: 23

Millor final de temporada no podia haver sigut, les nostres panteres s’han deixat la pell en aquest darrer partit, tot i haver perdut per una gran diferència i per només haver sigut sis jugadors.

Han estat molt superiors en rapidesa, defensa i robatoris de pilotes, només teníem un canvi i la enorme força de voluntat s’ha deixar present en el pavelló del CEB Girona.

Gran evolució de tots els nostres jugadors i gran connexió entre ells. Llàstima que tinguem que acomiadar-nos fins la propera temporada.

Orgull de mini groc!!!

MINI B FEMENÍ

Bon partit de les blanenques tot i haver perdut

C.B. BLANES: 28
C.B. FARNERS: 57

Les noies del Farners han estat més agressives en el joc i han sabut aprofitar errades en defensa de les noies locals.

Les Panteres no s’han rendit i han lluitat les pilotes tot i que no han tingut massa encert de cara a cistella i han perdut rebots.

En aquest partit en segona volta amb el Farners, les noies del Blanes han estat més ofensives i menys nervioses.

Han millorat moltíssim. És nota la feina ben feta.
Força Panteres!

MINI NEGRE MASCULÍ

Bones sensacions en un partit complicat

C.E. PALAMÓS: 95
C.B. BLANES: 45

Mica en mica anem comportant-nos com un equip i la comunicació entre els integrants cada cop és millor.

El resultat no fa justícia al que s’ha vist al camp a on les panteres han jugat un partit seriós, molt concentrats, en el que han anat de menys a més.

Cal seguir treballant per aconseguir finalitzar amb èxit les jugades i recuperar més rebots.

Tot i que la temporada serà curta, segur que si seguim treballant així aconseguirem millors resultats, estem en el bon camí.

Força Blanes, Força panteres!

MINI A FEMENÍ

Mal partit de les nostres panteres

C.B. BLANES: 10
C.B. SALT: 60

Superioritat física de les rivals i més intensitat i agressivitat en defensa han fet que des del primer primer període ja hi hagués diferència en el marcador. Les nostres jugadores no han entrat en cap moment en el partit.

Toca seguir treballant per millorar. Força panteres!

PRE-INFANTIL FEMENÍ

Gran partit de les panteres contra un rival de nivell mes baix

C.B. BLANES: 54
C.B. VILOBÍ D’ONYAR: 4

Partit complert de les panteres que ens serveix per agafar confiança i seguir creixent. Bon ambient entre jugadores i pares.

Seguim així, millorant.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

Partit amb superioritat del rival en tots els aspectes

U.E. MATARÓ: 116
C.B. BLANES: 43

Les nostres panteres han aguantat el primer quart perdent només de 10 punts, però mica en mica el Mataró ha anat imposant el seu ritme a base d’una defensa que ha resultat impossible de trencar.

Toca aixecar-se i seguir treballant.
Força panteres!

INFANTIL MASCULÍ

Les coses no surten bé

C.B. FARNERS: 72
C.B. BLANES: 21

Individualment hi ha potencial però com a equip no aconseguim embastar jugades categòriques.

Anem a millorar panteres!!!

CADET C MASCULÍ

Bona imatge

C.B. LLAGOSTERA: 62
C.B. BLANES: 44

Partit molt ben plantejat d’inici pel nostre entrenador, que jugant contra el millor equip del grup ha aconseguit jugar-li de tu a tu forçant moltes pèrdues de pilota a l’equip contrari, fins i tot guanyant el primer quart, 6 a 11.

El segon quart ha sigut molt disputat i encara que l’equip local ha acabat per davant el partit estava molt obert. A partir del tercer l’equip contrari ha anat agafant avantatges poc a poc fins arribar al final del partit amb 18 punts de diferència, molt lluny dels 50 punts que ens van treure al partit d’anada.

Gran actuació de l’equip que ha interpretat en tot moment el joc en defensa i atac entrenat durant aquests mesos.

Enhorabona als nostres pel gran partit realitzat.

Partit a partit. Força Panteres!!

CADET B FEMENÍ

Molt bon partit de les nostres panteres

C.B. BLANES: 74
BÀSQUET LLORET: 30

Superiors en tot moment, han jugat amb molta solvència. En els primers compassos ja han marcat diferències; ben posicionades dins de la pista i amb bon encert de cara la cistella.

Enhorabona!!!
Força Panteres !!!💪🏻🏀💛🖤

CADET B MASCULÍ

Bon partit sense recompensa

CEB GIRONA : 57
C.B. BLANES: 52

Derrota del Blanes en un partit molt disputat contra els primers de grup. Ens a faltat encert sota el  tauler i masses pèrdues de pilotes.

No ha pogut ser la victòria, però l’esforç i la intensitat dels nostres jugadors demostra que no es rendeixen en cap moment.

Un final de temporada que anat de menys a més amb bones perspectives per a la temporada que bé.

Força Blanes 🖤💛

CADET A MASCULÍ

Cal aixecar-se

U.E. MATARÓ: 87
C.B. BLANES: 47

Jugar a les 8.30 h del matí a Mataró costa molt, els Panteres estàvem dormits.

Des del primer segon l’U.E. Mataró ha sortit amb els piles posades i ha marcat tot el partit, 25-10. El segon i tercer quart han estat igualats, 20-15 i 19-18, però no aconseguíem remuntar.

L’últim quart ha marcat la diferència final, on només hem aconseguit anotar 4 punts, final 87-47.

JÚNIOR FEMENÍ

Gran millora de l’equip

C.B. BLANES: 58
GEIEG UNIGIRONA: 47

Partit on s’ha començat a recuperar el bon joc amb una millor defensa i un millor atac, que ens ha permès anar sempre davant en el marcador i  no s’ha patit pel resultat.

En el tercer quart hi ha hagut un moment de desconcentració però de seguida ens hem posat de nou al partit.

Seguim treballant i millorant!!!

Bon partit. Força Blanes 💛🖤💛

JÚNIOR MASCULÍ

Domini total

C.B. FARNERS: 33
C.B. BLANES: 104

Últim partit de la primera fase en la línia dels altres ja jugats. Inici de partit amb un parcial a favor de 26 punts en el primer quart que ha permès fer moltes rotacions i provar diverses estratègies del joc.

En la segona part s’ha incrementat el ritme fins arribar a l’amplia diferència en el marcador final.

Seguim, força Blanes!!!

SOTS-25 FEMENÍ

El resultat, el millor del partit

ATLÈTIC SILENC: 45
C.B. BLANES: 51

Partit fluix dels dos equips, amb un lleuger predomini de les nostres jugadores, que les ha conduït avui a la victòria. Fases de joc molt feixuc, que es combinen amb d’altres més dinàmiques,  però sense acabar de saber explotar el nostre potencial. Sensació de que adaptem la intensitat del nostre joc a la del contrincant,  busquem la zona còmode i no hi ha ambició per anar una mica més enllà.

A falta de 2 minuts i escaig les nostres jugadores han desconnectat del partit, fet que ha compromès l’avantatge al marcador.

Malgrat tot, és  una victòria important per mantenir la motivació del grup, tot i que queda molta feina per fer si es vol millorar.

Força Panteres! 💛🖤

SOTS-25 MASCULÍ

Victòria còmoda

C.B. PALAFOLLS: 42
C.B. BLANES: 69

Partit que ha tingut controlat en tot moment l’equip blanenc, amb una bona arrancada del matx on va saber imposa velocitat en el joc que va portar al final del primer quart 9-19.

Al segon quart no em sabut mantenir la intensitat i això ha donat ales a l’equip local que ha arribat al descans 16-28.

A la represa del partit hem pogut imprimir el nostre joc i amb l’encert en el llançament exterior hem pogut ampliar l’avantatge per afrontar tranquils l’últim quart, 26-50.

Un últim temps on hem sabut mantenir la distància, inclús ampliar el marcador ens ha donat la còmoda victòria.

Felicitar a l’equip per la lluita i intensitat a la que ens te acostumats.

Juguem per créixer.

SÈNIOR B MASCULÍ

Tanquen una bona temporada

C.B. SALT: 40
C.B. BLANES: 89

El Blanes ha començat l’últim partit de lliga amb molta tranquil·litat i això ha fet que els locals es sentissin còmodes i poguessin anotar amb facilitat. A partir del segon quart els blanencs han augmentat la intensitat i han aconseguit distanciar-se del Salt-Palau, dinàmica que han mantingut fins al final.

El sènior B finalitza la lliga en primera posició i estan molt satisfets de com ha anat aquesta primera temporada. No només pels bons resultats, sinó també pel bon ambient que hi ha entre tots els integrants de l’equip.

La temporada que ve més i millor. Força Blanes, endavant Panteres! ⚫

SÈNIOR FEMENÍ

De menys a més

AECAM MALGRAT: 54

Comencem toves, encaixant un 11-0 al minut 6 (amb 3 triples), toca remar i es fa, ajustant el marcador a mitja part (26-24). Millorem la defensa respecte a altres partits, però ens queda millorar aquest apartat (han de ser tots els minuts intensos), el que fa que arribem a un últim quart igualat, però que ens permet decantar el partit a favor nostre.

Lleugera millora en els tirs lliures, superant per poc el 50%, però també ho hem de treballar (els contraris prop del 70%).

Ens quedem amb el positiu que són les millores de l’equip.

A continuar treballant, força panteres.

SÈNIOR A MASCULÍ

Derroten al líder imbatut

C.B. BLANES: 63
U.E.R. PINEDA DE MAR: 59

Victòria del sènior masculí, davant un Pineda, que es mantenia invicte en la lligueta de Primera Catalana. Hem sortit mostrant un joc dinàmic i efectiu; amb una bona circulació de pilota i posicions clares de tir, aquest fet ens ha fet marxar en el marcador 25 a 11.

El Pineda, desbordat pel joc blanenc, s’ha situat en zona, tallant el ritme i l’eficàcia anotadora. Els hi ha servit per apropar-se al marcador 37-31. La igualtat ha estat la tònica dels dos últims quarts.

La balança es podia decantar a favor de qualsevol dels dos equips, però la sort ens ha retornat la victòria a casa i la il·lusió al munt de mainada “pantera” que ha omplert la pista blava, aquest matí de diumenge.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.