MINI B FEMENÍ

Últim partit de les peques del club

C.B. BLANES: 31
C.B. SALT: 32

Ha estat un partit molt igualat i renyit. Han començat molt fortes i amb bon joc, però en el transcurs del partit han anat perdent distància en punts per poc encert a cistella.

Llàstima que en el últim temps les nenes del Salt han donat la volta al marcador.

Partit vibrant de les Panteres. L’equip ha evolucionat i progressat moltíssim gràcies a la feina i dedicació d’en Kim i l’Abril.

Força Panteres! 💪🏻🏀💛🖤

MINI NEGRE MASCULÍ

Tanquen la temporada a Figueres

C.B. ADEPAF FIGUERES: 74
C.B. BLANES: 26

Últim partit de la temporada contra un rival que la setmana passada vam tractar de tu a tu i amb el que ens semblava que podíem fer un bon paper.

En el primer temps el rival va agafar un avantatge que els va servir per anar per davant durant tot el partit tot i que en alguns períodes els vam disputar el partit.

En termes generals l’equip va estar fluix en atac amb transicions lentes i mal posicionament al camp. Els nostres jugadors no van estar encertats en el tir interior però, en canvi, van fer més triples del que en ells és habitual.

Comencen unes merescudes vacances. Agafeu forces perquè la propera temporada, més i millor 💪
Força panteres, Força Blanes! 💛🖤🏀🏀

PRE-INFANTIL FEMENÍ

Tot i la derrota competeixen

C.B. BLANES: 47
C.E. PALAMÓS: 74

Últim partit de la temporada de les Panteres de pre-infantil que encara que s’hagi perdut, han competit molt bé contra un equip ben coordinat. Igual que en el partit d’anada el Palamós ens ha pressionat molt bé a tota la pista i amb un gran encert a cistella.

Les nostres Panteres segueixen creixent, valorant el joc en equip i aprenent a competir amb esportivitat.

Ara a gaudir de l’estiu i a recuperar forces per la propera temporada. Força Panteres !!!!🏀

PRE-INFANTIL MASCULÍ

Últim partit de la temporada que acabem, tot i la derrota, amb el cap ben alt

C.B. BLANES: 62
C.B. GIRONA: 89

Decebedor primer quart, 4-26. Ha semblat que seguíem el mateix guió de la setmana passada, però realment ha sigut tot el contrari, ja que tant el segon com el tercer han caigut a favor de les panteres.

Tot i perdre l’últim quart, acabem el partit amb bones sensacions.

Ha estat una temporada molt exigent per els nostres, on en molts moments hem sabut competir de tu a tu amb rivals físicament superiors.

Agrair la tasca d’en David i en Dani en aquesta complicada aventura.
Força panteres!!! 💛🖤💛

INFANTIL MASCULÍ

Superioritat local

CEB GIRONA: 82
C.B. BLANES: 32

L’equip s’acomiada de la temporada amb una clara derrota davant d’un equip que ha estat superior al llarg de tot el partit. Ara toca gaudir de les vacances i recarregar forces per afrontar la propera temporada amb nous reptes i la màxima il·lusió.

Força Blanes!!!

CADET C MASCULÍ

Comiat davant un equip molt superior

C.B. SANT FELIU DE GUÍXOLS: 81

Partit molt fluix dels nostres des de l’inici. Hem sortit poc encertats en atac i molt tous en defensa, facilitant l’entrada en el partit a l’equip contrari.

Els locals gràcies a la seva intensitat defensiva, ràpid es van posar per davant del marcador, 21-7 a la fi del primer quart.

Poc a poc, van anar a demostrant que són un equip superior i van anar obrir escletxa al marcador fins a arribar als 50 punts de diferència.

Hem millorat a nivell individual i estem creixent com equip. Hem de ser exigents amb nosaltres i voler millorar més, per tant la temporada vinent no afluixarem i continuarem treballant i esforçant-nos cada entrenament.

U.E. CELLERA AMER LES PLANES: 53

Primer i segon quart molt igualat, on es veia tant per l’equip contrari com per nosaltres una forta pressió acabant a la mitja part tant sols amb un punt de diferència, 19-20. Només començar el tercer quart la Unió ha sortit amb intensitat i els nostres sense encert i sobretot amb pèrdues de pilotes que han fet que la diferència en el marcador fos en contra, no podent arribar a recuperar-nos.

Últim partit d’una temporada atípica, amb alts i baixos, però amb moltes ganes de jugar.

A l’espera de la propera amb moltes ganes. Força Blanes 🖤💛🏀

CADET A MASCULÍ

Victòria per tancar la temporada

C.B. BLANES: 75
C.B. MOLLET: 70

Últim partit de la temporada, amb un primer quart que es va començar amb un bon ritme de joc, encert en els tirs, aprofitant la sortida en contraatac, fet que ens va col·locar davant del marcador amb una diferència de 8 punts.

El segon quart es va mantenir la tònica del primer, però a la sortida del tercer el Mollet va sortir més concentrat, fins a posar-se per davant en el marcador per primera vegada en tot el partit, però ja en l’últim quart vam tornar sortir amb més intensitat i vam recuperar l’avantatge fins el final del partit.

S’acaba la temporada per nosaltres esperant que la propera es pugui començar amb normalitat. Força Blanes!!!

Aprofito per acomiadar-me i donar les gràcies a tots els pares, entrenadors, jugadors i junta directiva pel gran esforç realitzat durant aquesta temporada tan atípica i complicada. Fins aviat.

JÚNIOR FEMENÍ

Derrota a Lloret de Mar

BÀSQUET LLORET: 59
C.B. BLANES: 46

Bon primer quart amb concentració i bon joc que mica en mica s’ha anat diluint per la manca d’encert.

En el últim quart s’ha jugat millor i s’ha recuperat el marcador, hem sabut defensar i amb atac hem estat més encertades.

Gracies a l’afició que ens ha vingut a animar. 💛🖤💛🏀🏀

SÈNIOR B MASCULÍ

Victòria i primer lloc de la categoria

C.B. BLANES: 82
C.B. CASTELLÓ: 55

Partit molt intens, que ens ha tingut amb l’ai al cor fins a l’últim segon

Els blanencs feia tota la setmana que treballaven bé aquest partit amb l’esperança de poder-se emportar la victòria i l’average del partit d’anada (-23), per guanyar-se la primera posició de la fase final.

L’inici del partit ha estat molt elèctric i els dos conjunts han anat frec a frec al marcador fins a la mitja part, on el Blanes ha arribat amb una petita avantatge de pocs punts.

A partir del tercer quart, els blanencs hi han sabut jugar amb seny i han aconseguit obrir una escletxa al marcador, que de mica en mica s’ha anat engrandint fins al final.

Finalment i amb el partit a la butxaca, l’objectiu era emportar-se l’average també. I quan faltaven 3,7 segons, Víctor Rivera ha creuat tot el camp i ha anotat un triple a un peu i sobre la botzina que ha donat un +27 pel sènior B.

Des d’aquí també volem agrair la col·laboració de l’Albert Barceló i en Marc Cárdenas, del sots-25, que avui ens han donat un cop de mà, perquè sense ells no hagués estat possible.

Donem per acabada la temporada i, encara que ara toca descansar, l’equip ja està frisant per poder començar la següent. Endavant panteres, força Blanes!

SÈNIOR FEMENÍ

Hem posat emoció i allargat el partit

C.B. BLANES: 77
CESET: 66

La setmana passada es va guanyar còmodament a aquest equip, al jugar a casa i veure que venien amb set jugadores, semblava senzill, doncs tot el contrari, sempre s’ha anat ajustat, mitja part 29-27, entrant a l’últim minut 3 punts per sota. Hem forçat la pròrroga a 60 punts, la mateixa ha acabat amb empat a 64, pel que ha calgut una segona pròrroga, on crec que el CESET ha esgotat tota la benzina i hem guanyat per 11 punts. Resultat final que no reflecteix la igualtat de tot el partit.

Últim partit. Acabem la lliga amb el mateix balanç de victòries i derrotes, 5, però amb més punts encaixats que fets, entenc que podíem haver obtingut millor balanç.

Ara toca reflexió, planificar i descansar. Força Panteres i bon Estiu.

SÈNIOR A MASCULÍ

Últim desplaçament i treballada victòria

C.B. CABRERA: 72
C.B. BLANES: 73

El sènior masculí s’enfrontava al Cabrera A, equip veterà que durant el primer quart, 30-24, ha imposat la qualitat i rodatge dels seus jugadors referents.

Al segon quart, 46-44, els blanencs han crescut com a equip, mostrant una capacitat de reacció ofensiva inqüestionable, basada en rapidíssims contraatacs i encert en tir exterior. La defensa de deu, emmotllant-nos tot l’equip a la duresa de joc imposada per l’equip local. Amb aquesta estabilitat de joc i una actitud lluitadora, hem desequilibrat a l’equip rival.

En el tercer quart, 59-58, igualtat en el marcador i joventut a la pista. Jugadors del Blanes amb una mitjana de 19/20 anys han aguantat el marcador i l’embranzida del Cabrera, que no aconseguia trencar el partit.

L’últim quart, amb un marcador molt ajustat, ha acabat forçant en els últims 6 segons una falta personal en tir de 3, on ens posàvem per davant en el marcador guanyant el matx, 72-73.

Amb aquesta gran victòria, carreguem piles per la propera, on serem Equip de Primera.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.