El primer equip masculí del Club Bàsquet Blanes s’enfrontava aquest vespre al C.B. Calella amb la baixa d’en Kim Romero, lesionat en el partit disputat la setmana passada a Tordera.

web152.14Abans d’iniciar el partit tots els integrants del primer equip, als que s’ha afegit el pare d’en Kim, han lluït una samarreta amb l’inscripció “ÀNIMS KIM” al pit i un trèvol de quatre fulles a l’esquena, símbol d’en Kim, en mostra de suport la capità absent.

El partit ha estat molt plàcid pels jugadors blanencs, que tot i tenir una arrancada fluixa han arribat a la mitja part amb una clara avantatge al marcador, 39-17. Fins hi tot s’ha pogut veure una esmaixada de l’Albert OLYMPUS DIGITAL CAMERAJalil en una pilota que ha tallat ell mateix.

La segona part ha estat de tràmit, i en els darrers minuts s’ha produït la tornada de l’Igor Stankovic, després de la greu lesió al turmell.

Al final 69-43 per continuar en zona privilegiada de la taula.

 

Deixa un comentari