En el partit del primer equip masculí que l’enfrontava aquest vespre al C.B. Calella a la Ciutat Esportiva de Blanes s’han viscut dos retorns de jugadors al quadre blanenc d’índole ben diferent.

Per una banda, als darrers minuts de partit, ha saltat a pista l’Igor Stankovic després de la greu lesió de turmell que es va produir el passat 17 de gener davant l’AECAM Malgrat.

En poc més de dos mesos l’Igor ha trencat tots els pronòstics pel que fa al temps de recuperació i ha tornat a trepitjat el parquet de la pista vermella de la City, tot i que encara li falta molta feina per recuperar-se al cent per cent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’altre retorn ha estat el d’en Guillem Barnatallada, el jugador blanenc format al C.B. Blanes que ha estat fitxat al Bàsquet Lloret per ajudar en la posició de base després de la lesió d’en Kim Romero. En Guillem arriba al primer equip de Blanes després de jugar durant forces anys a l’equip del Lloret.

Ben retornats a tots dos!!!

Deixa un comentari