El Club Bàsquet Blanes ha participat al Torneig de Bàsquet de Setmana Santa que s’ha celebrat els dies 1, 2 i 3 d’abril a la Ciutat Esportiva de Blanes  amb 6 equips (combinat de minis femení, mini A masculí, mini B masculí, pre-infantil masculí, combinat d’infantils masculí i infantil femení).

Els tres equips mini han realitzat un gran torneig. El combinat de minis femení  ha aconseguit el segon lloc de la seva categoria, després de no poder superar a la final a l’AECAM Malgrat A. El mini B masculí ha quedat al darrer lloc del seu grup, però ha lluitat i ha competit molt bé en tots els partits. Per últim, el mini A masculí també ha quedan segon de la seva categoria per darrera del Bàsquet Porqueres.

En categoria infantil, els tres equips també han realitzar un bon torneig. El infantil femení ha quedat en tercer lloc en un grup amb un bon nivell. El pre-infantil masculí ha donat la cara en una categoria superior a la seva i ha assolit la quarta plaça del grup. El millor classificat ha estat el combinat d’infantils masculins que han aconseguit proclamar-se campió de la seva categoria.

L’enhorabona a tots per l’esforç, l’entrega i el joc desenvolupat al torneig.

Força Blanes, força panteres!!!    Juguem per créixeer!!!

Combinat minis femení

Mini A masculí

Mini B masculí

Pre-infantil masculí

Infantil femení

Combinat infantils masculí

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari