Amb la competició acabada, el Club Bàsquet Blanes va celebrar diumenge 14 de juny la Jornada de Cloenda de la Temporada 2014-15.

Pel matí, a partir de les 10.00 h, es va disputar el ja tradicional 3×3 entre jugadors i simpatitzants del club a la Ciutat Esportiva de Blanes. Durant tot el matí hi va haver un gran ambient de bàsquet i d’agermanament entre els jugadors i jugadores dels diferents equips del club que compartien grup del 3×3.

Al mig dia, quasi dos-centes persones van gaudir del dinar de cloenda de la temporada a l’Hotel Evenia Olympic Park de Lloret de Mar, on no va faltar el pastís i unes paraules del president de l’entitat per felicitar a tothom per la temporada realitzada, encoratjat-los per la temporada vinent i desitjar unes bones vacances d’estiu.

Una temporada més, continuem fent club… força Panteres, força Blanes!!!

Participants al 3x3

Foto de grup dels participants al 3×3.

Deixa un comentari