El proper dissabte, 19 de setembre, coincidint amb l’inci del primer partit de lliga del sènior masculí a casa davant el C.B. Tiana a les 19.30 h, es retrà un homenatge en reconeixement a la trajectòria dins del club, a en David i en Kim.

Són pocs els que s’han entregat i han sentit els colors negres i grocs des de petits com en David i en Kim, que van començar a l’escola de bàsquet, van passar per totes les categories fins arribar al primer equip i han entrenat i exercit diverses funcions sempre pensant en el Club Bàsquet Blanes.

En David, coordinador en els darrers tres anys i entrenador d’equips de formació, ens deixa per afrontar nous reptes personals fora de la nostra població. Et desitgem molta sort en tot el que emprenguis, sabent que sempre tindràs les portes obertes del C.B. Blanes.

En Kim, jugador del primer equip, deixa la pràctica del bàsquet per una greu lesió patida a mitjans de la temporada passada, però continuarà entre nosaltres entrenant als nois i noies de Blanes i inculcant-los la passió que sent per aquest esport i pels colors negres i grocs.

Molta sort a tots dos i gràcies per tot el que heu donat al club i continuareu donant.

Deixa un comentari