C.B. Blanes – C.B. Calella: 80-65

Aquesta tarda s’han enfrontat a la Ciutat Esportiva de Blanes en partit amistós de la categoria júnior masculí el C.B. Blanes i el C.B. Calella.

L’equip blanenc, més rodat que el del Maresme, s’ha endut el match amb claredat en imposar-se 80-65.

Després d’un primer quart igualat, el Calella ha obert un forat de 10 punts a l’inici del segon període, però els blanencs han reaccionat i han acabat 2 punts per sobre, 34-32, al descans. A la represa el Blanes, amb més entrenaments, ha començat a dominar, obtenint al final una còmode victòria.

Aquest partit, el primer amistós del júnior masculí, ha de servir als deixebles d’en Rafa Gil i en Bryan Figueras, per anar agafant ritme de cara a aquest cap de setmana, on es jugarà la possibilitat d’assolir la categoria a preferent davant el C.B. Girona, Força Lleida i Basket Almeda.

Deixa un comentari