C.B. Blanes – U.E. Sant Cugat: 56-76

Clara derrota del júnior masculí en el seu segon partit de preparació per la disputa de les fases per assolir la categoria preferent.

El rival d’avui, la UESC, que també farà fases per preferent ha estat un rival molt més dur que el del primer partit.

Els de Sant Cugat, amb un joc més físic i intens, han agafat avantatge al marcador des de l’inici del partit, arribant a dominar per 20 punts a  l’equador del segon període. Una reacció local però, ha fet que s’arribés al descans amb només 11 punts de desavantatge, 30-41.

L’inici del tercer quart semblava repetir la dinàmica del començament del partit, però han arribat els millors minuts del Blanes amb una bona defensa i el match ha entrat en una fase on semblava que es podia capgirar el marcador. Un miratge perquè els del Vallés Occidental han anat enxamplant el marcador fins el 56-76 final davant l’impotència dels blanencs.

Deixa un comentari