Avui les jugadores, tècnics, famílies i amics de l’infantil femení han lluït un samarreta amb l’inscripció “ÀNIM CARME, TU TAMBÉ JUGUES” en el primer partit de la fase per assolir la categoria preferent que les ha enfrontat al C.B. Igualada.

L’equip, d’aquesta manera, ha volgut mostrar tot el seu suport i ànim a la Carme Lobato, jugadora de l’equip, que va patir una greu lesió als lligaments creuats del genoll en l’últim partit de la temporada passada, i es perdrà la quasi totalitat de la temporada actual.

Tot i la greu lesió la Carme està al costat de l’equip i no ha deixat d’entrenar, fent treball adaptat a la lesió a l’espera de l’operació del proper mes d’octubre.

Un gest que diu molt d’aquest fantàstic grup i que ens fa sentir orgullosos com a club.

Una resposta a “Ànim Carme, tu també jugues”

  1. David ha dit:

    Fantàstic exemple per a tothom. Molts ànims Carme, aviat et tornarem a veure per les pistes.

Deixa un comentari