Ahir diumenge el primer equip masculí del club es va proclamar campió del segon torn de la Copa Maresme en categoria SM1.

El torneig el van iniciar divendres a la Ciutat Esportiva de Blanes amb victòria, 76-74, davant del C.B. Tona, en un partit que va necessitar prórroga i desempat final a tirs lliures (reglament Copa Maresme).

Dissabte al matí el rival va ser la UER Pineda de Mar, també a la Ciutat Esportiva de Blanes. Segona victòria davant un equip amb pocs efectius, 86-68.

 

 

 

Per la tarda, també al Nino Buscató, nova victòria davant el B. Safa Claror, 56-62, en un partit complicat amb alts i baixos, on s’ha notat el cansament i acumulació de partits a mida que ha avançat l’encontre.

L’arma ha estat el contratac en veure que no era el millor dia en el percentatge del tir exterior.

Tres partits jugats i tres victòries que donaven accés a la final de diumenge.

El rival a la final, disputada a la Ciutat Esportiva de Blanes, ha estat el C.B. Sant Just. Després d’una sortida no gaire bona, -10, l’equip ha augmentat la intensitat defensiva i la velocitat en les transicions, per acabar dominar clarament. 84-57 i campions.

 

 

A més, per arrodonir-ho, en Marc Milian s’ha endut el MVP de la final.

 

 

 

Deixa un comentari