Nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2012 van participar al 3×3 Escolar organitzat pel club.

Ahir diumenge al matí es va celebrar un 3×3 adreçat a tots els escolars de primària de les escoles de Blanes. L’esdeveniment que també va comptar amb alguns escolars de poblacions veines va començar a les 10.00 h i es va allargar fins a les 13.30 h.

Tot i la pluja, que va fer acte de presència breument, hi va haver una gran participació i es va viure un ambient excel·lent amb quatre pistes situades al passeig de Mar de Blanes, on es disputaven simultaneament partits en diferents categories per edats.

Els nens i nenes que van participar van jugar, van compartir, es van mullar, van riure, van competir, es van esforçar, es van animar, van gaudir i van cridar amb el bàsquet… força Blanes!!!

Club Bàsquet Blanes. Juguem per créixer.

 

 

 

 

 

Podeu veure totes les fotos del 3×3 al facebook del Club Bàsquet Blanes.

Deixa un comentari