El passat diumenge 18 de novembre es va celebrar la primera trobada del PDP (Programa de Detecció i Perfeccionament) de la Federació Catalana de Basquetbol, que va tenir lloc a La Selva del Camp, Tarragona i Vic.

A la de Vic van participar els tres jugadors del mini A masculí del club, Pol Montblanch, Eudald González i Roger Alum, que formen part d’un dels 2 centres de Girona que alhora formen part dels 36 centres de PDP repartits per tot Catalunya i Andorra.

Els integrants de cada centre del Programa de Detecció i Perfeccionament realitzen una sessió d’entrenament setmanal i durant la temporada participen en un total de tres trobades (18 novembre – 24 febrer – 26 maig).

És un orgull pel club que fins a tres jugadors del mateix equip ens representin enguany al PDP.

 

 

Deixa un comentari