Aquest proper diumenge, 2 de desembre, tindrà lloc a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes la jornada de presentació dels equips federats i d’escola del club de la temporada 2018-2019. A més celebrem que el club fa 60 anys.

A les 16.00 h encetarem la jornada amb el partit del sènior femení que s’enfrontarà a l’U.A. Tossa.

Seguidament, a les 18.00 h es presentaran els 18 equips federats i els equips de les 7 escoles de bàsquet del club.

Durant tota la jornada, des de les 15.30 h i fins les 20.30 h, hi haurà la recollida solidaria d’aliments per col·laborar amb el Gran Recapte d’Aliments. Tots els aliments recollits seran donats a Caritas Blanes.

Podeu portar tot tipus d’aliments nutritius de llarga durada. Els més necessaris en aquests moments són l’oli, la llet, els llegums cuits i les conserves (de peix i de carn). A banda, pots donar pasta, arròs, llegums secs, galetes, sucre i farina. També productes infantils com farinetes, potets i llet de lactància o en pols.

No et pots perdre la gran festa del bàsquet blanenc. Vine a gaudir dels dos partits dels nostres sèniors, no et perdis detall de la presentació dels equips federats i d’escola del club i col·labora en la recollida solidaria d’aliments!!!

T’ESPEREM… JUGUEM PER CRÉIXER!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari