El passat diumenge, a les 18.00 h, es van presentar, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes, els equips federats i d’escola del Club Bàsquet Blanes per la temporada 2018-2019.

Enguany el club compta amb 7 escoles de bàsquet als col·legis Cor de Maria, Mossén Joaquim Ruyra, Napoleó Soliva, Pinya de Rosa, Quatre Vents, Sa Forcanera i Santa Maria, i amb 18 equips federats (mini A i B femení, mini A i B masculí, pre-infatil femení, pre-infantil A i B masculí, infantil femení, infantil A i B masculí, cadet femení, cadet A i B masculí, júnior femení, júnior masculí, sots-25 masculí, sènior femení i sènior masculí).

Els equips, un cop a pista en ser presentats, van anar formant un 60 per celebrar que el club celebra aquest 2018 els 60 anys des de la seva fundació.

Un cop presentats els diferents equips amb tots els jugadors i jugadores, i els staff’s tècnics, va arribar la presentació dels coordinadors de les escoles, Kim Romero i Bryan Figueras, i dels coordinadors dels equips federats, Joel Seira i David Serra, acompanyats d’en Jordi Gaitan i en Pol Soto, adjunts a la coordinació i responsables del programa de valors Espai FEM CLUB.

Seguidament es va escoltar l’himne del club que va donar pas als parlaments de les autoritats que van acudir a l’acte. Va prendre la paraula el president de la nostra entitat, Josep Pérez Miralpeix, va seguir el delegat d’esports del Consell Comarcal de La Selva, Joel Comas, el president de la Federació Gironina de Bàsquetbol, Francesc Xavier Santaló, i va tancar la primera tinent d’alcalde, Pepa Celaya.

Per finalitzar, es va realitzar la foto de grup de tots els membres del club a pista formant el 60, a la que es unir un mosaic a la graderia format amb la col·laboració del públic assistent i on es va llegir CBB, inicials del nom del nostre Club Bàsquet Blanes.

Deixa un comentari