El diumenge 16 de desembre vàrem organitzar la segona trobada d’escoles del C.B. Blanes a la Ciutat Esportiva. Va ser un matí molt profitós on els nens i nenes que estan començant amb l’esport del bàsquet es van divertir fent partits amb equips barrejats de diferents escoles. Les franges horàries permetien jugar dos partits i fer una activitat de valors.

Aquest any el club ha impulsat el programa de valors a les escoles i les trobades de tots els equips es fan servir també per compartir el treball fet durant els entrenaments. Estem molt contents de com està funcionant el desplegament del programa. El valor del respecte ha servit per encetar el treball aquest primer trimestre. Un valor bàsic i fonamental en la construcció moral de les persones i es clar també dels esportistes. El programa estableix diferents fases per la transmissió d’un valor: identificació, experimentació, integració i reflexió. Us adjuntem algunes de les imatges del treball fet aquestes darreres setmanes.

Deixa un comentari