Principi d’acord amb la multinacional xinesa Huawei Technologies Co., Ltd per tal que sigui el nou patrocinador pels equips de formació i per l’escola de bàsquet del club.

El president de la nostra entitat i el director ejecutiu de l’empresa xinesa Ren Zhengfei signaran aquesta tarda (18.30 h) a les oficines del club a la Ciutat Esportiva de Blanes el contracte que lligarà Huawei amb el Club Bàsquet Blanes per 5 anys, ampliables a 5 més.

L’empresa d’alta tecnologia especialitzada en investigació y desenvolupament (I+D), producció electrònica i marketing d’equipament de comunicacions posarà el seu famós logo a les equipacions de tots els equips d’escola i els equips federats de formació. Únicament el sènior masculí, que continuarà lluint el logo de Muralla Òptica, i el sènior femení, actualment sense patrocinador, seran els equips que no duguin Huawei a la samarreta de joc.

L’acord ha estat una sorpresa total per la importància de l’empresa xinesa, que s’ha fixat en un club modest com el nostre, gens mediàtic, però que amb el seu programa de valors ha despertat l’interès de la multinacional. Huawei, que vol dir “acte magnífic” en xinès considera que la feina del club en el treball dels valors d’orgull de pertinença, capacitat d’adaptació i pesistència, s’ajusta també a la seva filosofia i s’ha volgut involucrar en el creixement de la nostra entitat.

A aquest acord, a més, s’afegeix la marca de roba esportiva xinesa Li Ning Company Limited, que vestirà a la totalitat d’equips del club, i que ja està treballant en el disseny de les equipacions per la propera temporada, que tindrà com a gran novetat la segona equipació de color vermell, color de la bandera xinesa i dels logos de Huawei i Li Ning.

Amb aquest gran contracte de patrocini, que permetrà al club invertir en tècnics per millorar-ne la formació, s’obre una etapa molt engrescadora per donar un salt de nivell qualitatiu que ha de portar al Club Bàsquet Blanes a ser un referent dins del nostre esport.

Deixa un comentari