L’entrenament d’aquest dimecres ha estat fora pista. Una hora llarga de treball de reflexió i anàlisi per comprendre i compartir la feina que ha portat a l’equip a ser segon de la classificació amb només dues derrotes i essent la millor defensa de la lliga.

L’equip ho té claríssim mai rendir-se, sempre a punt per defensar i un bon nivell de comunicació, això els ha portat on són. Un equip que coneix els seus talents i que pensa en millorar gràcies al treball en els entrenaments. La recepta és simple, però no és fàcil de mantenir. Les jugadores i l’staff del sènior femení tenen un objectiu, tenen un nivell de compromís equilibrat i han demostrat està disposades a fer renúncies i el millor de tot, estan disposades a seguir quan les coses no surten.

Així és impossible deixar de créixer.

Deixa un comentari