Benvolgudes famílies,

Iniciem el període de pre-inscripció per a la temporada 2020-2021. Tot i la finalització precipitada de la temporada 2019-2020 pels esdeveniments produïts per la pandèmia Covid-19 hem seguit treballant per tenir tot a punt per començar la següent temporada amb forces renovades.

El procediment d’inscripció es farà novament online a través d’aquesta pàgina web en el següent enllaç.

Formulari d’inscripció

El període de pre-inscripció s’iniciarà el dia 1 de juny i finalitzarà el 25 de juliol. En el moment de fer la pre-inscripció cal fer el pagament de 65 €. Les quotes per a la temporada seran:

• 65 € preinscripció + 340 € a l’octubre (360 € – 20 € dte. COVID-19 en vals regal)
• 65 € preinscripció + 210 € a l’octubre (230 € – 20 € dte. COVID-19) + 150 € al febrer

Abans de res, us aconsellem que llegiu el document adjunt que trobareu a la descripció de l’activitat on us indiquem els passos a seguir, que no són molt diferents de l’any passat.

També us volem recordar que els jugadors o jugadores que tinguin quotes pendent de la temporada anterior hauran de liquidar-les abans de pre-inscriure’s per a la següent temporada

Els jugadors i jugadores que ja han estat inscrits a la present temporada trobaran que en introduir el DNI o altre document identificatiu el sistema carrega les dades que ens vau proporcionar l’any passat. Podeu fer actualitzacions o modificacions d’aquestes dades en aquest mateix procés.

Com a novetat, us facilitem el pagament de la pre-inscripció a través de targeta que podreu fer en finalitzar tot el procés. És un sistema segur ja que ens hem adherit a la xarxa Redsys de pagaments online a través de la nostra entitat bancària Caixabank. En fer el pagament online rebreu un SMS amb un codi per verificar la compra.

Seguim treballant per fer-vos aquests tràmits el més fàcils possible i alhora col·laborem en la protecció del medi ambient reduint considerablement l’ús del paper.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar-nos al mail administracio@cbblanes.cat

Esperem amb moltes ganes poder començar les activitats de la nova temporada!

____________________________________________________________________________________

Responsable del tractament: Club Bàsquet Blanes

Finalitat: Gestionar l’activitat esportiva

Legitimació: Consentiment de l’interessat

Destinataris: Ús intern i Federació Catalana de Basquetbol. No es realitzarà la cessió a tercers

excepte per obligació legal.

Drets: Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se al tractament i sol.licitar-ne la

limitació

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la protecció de

dades aquí.