C.B. Blanes vs Femení Sant Adrià

Pre-infantil femení
vs
15/02/2020
Resultat: 55 - 50

Informe del partit

VICTÒRIA en majúscules del pre-infantil femení

S’imposa per cinc punts al Femení St. Adrià en un partit disputadíssim.

L’equip d’en Cesc i la Jordina ha recollit avui el premi al treball que s’està realitzant en aquesta segona fase de lliga, on encara no s’havia aconseguit guanyar cap partit.

L’equip ha sortit concentrat i intens per poder plantar cara a un conjunt que en la primera fase l’havia superat amb claredat. Tot i les primeres avantatges al marcador de les de Sant Adrià del Besós, les blanenques s’han mostrat fortes mentalment i s’ha sobreposat, jugant uns primers quatre períodes fins el descans a gran nivell, tant a nivell d’equip com individualment. La primera part ha estat igualada i la defensa de les nostres jugadores ens mantenia al partit.

La segona part ha continuat amb la mateixa tònica. El Sant Adrià ho intentava però el Blanes no estava disposat a que el partit s’escapés. Igualtat, amb alternances al marcador, fins arribar al darrer i definitiu període.

No hi havia marge d’error i les jugadores blanenques ho tenien clar, entre cella i cella només enfocaven un objectiu, competir fins al final, i ho han fet dominant la recta final del partit, agafant un avantatge de cinc punts, que han mantingut fins el final, aconseguint una victòria de gran mèrit, molt merescuda i celebrada.

Enhorabona noies, amb aquesta actitud i seguint treballant, més i més cada dia, no us heu de posar límits!!!

Juguem per créixer.