C.E. Palamós vs C.B. Blanes

Júnior masculí
vs
13/06/2021
Resultat: 68 - 62

Informe del partit

Primers tot i la derrota

Partit de tornada de la fase final de grups on vam quedar emparellats amb el Palamós. En el primer partit a casa portàvem una renda de set punts a favor. Avui matinada per anar a jugar a les 09.00 h a Palamós.

L’equip ha afrontat el partit amb set jugadors, un d’ells del cadet. Inici amb manca d’encert per part dels dos equips i cansament evident dels nostres al no poder fer masses rotacions. Mitja part amb el marcador molt igualat i fins el final del tercer quart amb la mateixa tònica.

Ha sigut a partir dels últims deu minuts quan ens hem quedat amb cinc jugadors de camp per cinc faltes de dos jugadors. Faltant cinc minuts pel final el Palamós ha agafat una avantatge de més de 10 punts i quan semblava que no podríem aguantar el ritme l’equip s’ha posat les piles amb una bona defensa i encert en triples.

Quan quedaven dos segons el nostre jugador cadet que havia encadenat quatre triples consecutius n’ha fet un cinquè permetent aconseguir la renda a favor d’un punt i quedar primers d’aquesta fase final.

Així, que malgrat tot bon final. Moltes gràcies als jugador cadets que ens han ajudat moltíssim!!!

L’any que ve més. Força Blanes!!🏀