C.B. Blanes vs C.B. Cerdanyola

Infantil A masculí
vs
06/09/2018
Resultat: 61 - 57

Informe del partit

Comencen amb victòria

L’infantil A masculí inicia la fase per assolir la categoria preferent amb una treballada victòria davant el C.B. Cerdanyola.

Tot i encistellar els primers dos punts de l’encontre, la sortida de l’infantil A no ha estat bona del tot. Hi havia nervis i un parcial de 0-8 posava el 2-8 al marcador. Temps mort i fora nervis. A partir d’aquí remontada per tancar el primer quart 19-16 gràcies, sobre tot, a una bona defensa.

En segon període ha continuat la intensitat dels jugadors blanencs en defensa, amb rotacions contínues de tots els jugadors per mantenir el ritme. Parcial de 18-11 per arrivar al descans dominant de 10 punts, 37-27.

A la segona part el Cerdanyola ha apretat i l’equip dirigit per l’Olga Vázquez i en Cesc Porcuna, ha començat a notar la baixa de l’Arnau Ballesta, lesionat al final del primer quart. Parcial de 12-17 per tancar el tercer quart 49-44.

Però aquest equip té fusta i en el darrer període, gràcies a la defensa, han aguantat amb un parcial de 12-13 per guanyar el primer partit d’aquest fase per 61-57.

El primer ja és al sac. Dissabte toca el C.B. Granollers a Granollers i aquest equip ho donarà tot.

Esperem l’evolució de la lesió de l’Arnau, provable esguiç, per saber si es podrà comptar amb ell pels dos partits que resten.