C.B. Blanes vs C.B. Farners

Sènior masculí
vs
02/12/2018
Resultat: 75 - 76

Informe del partit

El sènior masculí perd una partit en un final a cara o creu

El Farners s’emporta el partit amb una cistella sobre la botzina.

La derrota al darrer segon contra l’equip revelació de la temporada ha estat un final una mica amarg per la festa de presentació de tots els equips del club. L’equip de Joel Seira i Xevi Tostón ha començat molt malament, amb un parcial de 1 a 17 que podia haver deixat a l’equip molt tocat, però el Blanes aquest any sap recuperar sensacions i a la mitja part ja tenia resultat igualat a 40 punts.

La segona part ha estat un de tu a tu de dos equips que cometien errades però hi posaven cor. Quan s’han acostat els darrers minuts cap dels dos equips aconseguia encertar per marxar definitivament. Al darrer minut el Blanes tenia avantatges d’un punt, però el Farners sobre la botzina aconseguia una cistella de dos punts que decidia el partit.

Segona derrota consecutiva que serveix per aprendre i és una oportunitat per tornar a enfocar els esforços per seguir creixent.

El partit ha tingut un moment rellevant quan el jugador Miquel Tresserres, fitxat aquesta temporada, ha debutat, ja recuperat de la lesió de genoll. Un retorn que celebrem.