Resum

Sènior C de Campions!

Penúltim partit de la lliga regular (no de la temporada!) que s’encarava amb la certesa que una victòria atorgaria matemàticament el primer lloc a la classificació. L’equip s’ha trobat al davant un equip sòlid tant davant com darrere, el Santjoanenc, que ha posat les coses complicades des de bon inici.

Potser per nervis o potser per voler sentenciar el partit massa aviat, l’equip ha sortit espès. Costava moure la pilota amb facilitat i aconseguir opcions clares mentre els visitants anaven trobant cistelles ben treballades. Primer quart: 9-13. Durant el segon quart el joc local ha millorat i, de mica en mica, s’han anat trobant transicions i opcions més clares. Si no fos pel percentatge en tirs lliures de la primera part, el Blanes hagués arribat amb avantatge a la mitja part ,27-27.

Ja a la represa l’equip ha sortit amb una altra actitud. Com de costum, la intensitat defensiva ha propiciat la generació de cistelles a la banda contrària, endollant un parcial de 15 a 3. El canvi de ritme, juntament amb la millora de l’encert en tirs lliures i el domini del rebot han deixat el parcial del quart en un 25 a 9. Ja a l’últim quart i, a causa del cansament acumulat, els dos equips han baixat una mica el ritme, i la diferència s’ha mantingut constant fins al final amb un +19, 74-55.

En acabar el partit l’equip ha celebrat el campionat davant de la seva afició. Certament, la solidesa defensiva i la química de l’equip aconseguida després de tants sopars post-entrenament han sigut claus per aconseguir aquest objectiu. La setmana que ve últim partit de lliga i d’aquí a dues setmanes l’equip lluitarà per obtenir el títol de campió de Girona, començant amb unes semifinals back-to-back contra el Begur.