Resum

Derrota de les nostres panteres en l’últim partit de la temporada que ha deixat un mal regust

Un partit que a priori no presentava gaires complicacions ha donat un tomb en contra en l’últim quart. Durant el tres primers períodes les nostres han estat per davant en tot moment amb bona defensa, un gran encert en els tirs lliures i bones jugades en equip.

Però en començar l’últim quart l’equip ha desaparegut a pista fins el punt de no anotar cap punt. L’equip contrari ho ha aprofitat, i un parcial de 19-0 ho diu tot.

Cal fer reflexió de tota la temporada, tant de totes les coses bones que han passat, de les victòries i de les bones estones, com també aprendre de les derrotes i les errades per seguir millorant.

El més important és haver gaudit del bàsquet.
Força panteres. !!! 🏀💪🏻💛🖤

Informació

Data Hora Competició Temporada
14/05/2022 10:45 C.T. Cadet Fem. Promoció Nivell A - Fase Prèvia - Grup 1 2021-2022