Resum

Derrota amb regust a victòria

Les nostres panteres han mostrat una dinàmica positiva de joc durant els dos primers quarts (13-15, 10-14). Han plantat cara, mostrant solidesa defensiva, arribant a les ajudes i corrent bé el contraatac. L’equip rival s’ha vist sorprès i es mostrava incòmode sobre el parquet.

Al tercer quart ens hem relaxat (6-15), l’envergadura dels homes alts i el joc interior visitant començava a minvar el joc de les nostres panteres, recorrent massa sovint al tir exterior. Malgrat un marcador advers, en cap moment hem donat el partit per perdut. Hem augmentat la intensitat defensiva i l’encert a cistella (19-11 al darrer quart), retallant distància però insuficient per capgirar el marcador.

Felicitat l’actitud positiva de l’equip, que ha estat molt motivat durant el matx. Gràcies al suport de la graderia.