Resum

Fan el que poden

L’equip ha jugat el seu encontre sota mínims, només sis jugadors disponibles, davant el capdavanter de la competició. Tot i les limitacions físiques, a mida que passaven els minuts, les nostres panteres han estat competitives durant tot el matx i en cap moment han llençat la tovallola.

Tots els quarts han estat de clar domini gironí. L’equip visitant jugava a un nivell d’intensitat i velocitat superior al nostre, tot i així els hem sabut contenir perquè no es distanciessin al marcador. Al tercer quart, 10-15, els encerts blanencs des de la línia exterior han permès veure uns minuts amb més igualtat de joc.

Nois, felicitats per la vostra implicació i coratge davant partits com el d’avui. Força panteres!!!!💛🖤🏀