Resum

Molt més que una victòria contra un rival conegut

El partit va començar amb una gran intensitat per part dels dos equips arribant al final del primer quart amb un parcial 10-15.
El segon període va ser definitiu per recuperar bones sensacions. Els nostres vam fer el millor joc de tota la temporada aconseguint vint-i-set punts i anul·lant totalment a l’equip rival fins arribar al descans 37-22.

Però en la represa les coses van canviar. L’equip va sortir confiat, ja no recuperava ràpid la posició i en atac la pilota no circulava. Una sèrie de contraatacs ben executats pels rivals i les imprecisions i pèrdues de pilota en atac van fer que s’acabés el quart amb el marcador 43-34.

L’últim quart va ser igualat des de el primer minut, els equips van intercanviar algunes cistelles fins a arribar a un ajustat 54-52. A falta de 5 segons, vam cometre una falta i només van aconseguir ficar un dels dos tirs lliures.

Resultat final de 54-53 que hauria sigut més ampli si no s’hagués acabat el partit amb una estadística de tirs lliures tan fluixa, 0/10 en l’últim període.

Gran merescuda victòria, que omple de confiança a l’equip i mostra el camí per seguir!!