Resum

Tornen amb la victòria i el liderat

Tornada a la competició després de tres setmanes sense partits però amb la satisfacció d’ocupar el primer lloc gràcies a la derrota dels taurons de Palamós. L’equip arribava amb baixes i només set jugadors disponibles pel partit, tot i això, la intensitat va ser elevada des de l’inici, i un bon primer quart va col·locar els blanencs 13-22.

En el segon quart els locals van pujar la intensitat però no els va acompanyar l’encert, mitja part 20-29. A la segona part els blanencs van sortir en una no habitual zona 2-1-2 (coneguda com pikachu) per canviar la dinàmica. I va funcionar! Un seguit de bones defenses i transicions van ajudar a trencar el partit a favor de les panteres.

L’últim quart, amb el partit sentenciat i el cansament per part dels dos equips, no va tenir gaire història. Al final 38-70 que permet mantenir el liderat. Felicitar a en Víctor Rivera per la seva gestió com a entrenador i a en Joan Roura pel seu partit de MVP jugant contra el seu poble.