Resum

Nova derrota

L’equip ha sortit a pista apàtic, desganat, i el rival ha aprofitat per treure una ràpida renda al marcador dominant el rebot que els oferia segones i terceres opcions per encistellar. 21-11 al final del primer quart.

Al segon període s’ha pujat la intensitat defensiva però en atac encara costava anotar. Parcial de 13-11 i més igualtat sobre la pista.

El tercer quart ha estat el millor, l’equip s’ha tret la son de darrera les orelles i s’ha mostrat més agressiu tant en atac com en defensa, 8-15 que col.locava el marcador 42-37 i el partit obert.

Però errors infantils, pèrdues de pilota innocents i, de nou, la pèrdua de control del rebot defensiu, han fet que les gironines tornessin a marxar al marcador sense que l’equip, amb el cap avall, reaccionés.

Cal seguir treballant i oferir una mentalitat més ambiciosa.

Agrair el suport a les tres jugadores del cadet A femení que han vingut a ajudar.