Resum

Arriba la primera victòria

Les jugadores d’en Joel i el Kim estrenen el caseller de victòries amb el triomf davant el C.B. Granollers en un partit on han viscut de la renda obtinguda al primer quart. El parcial de 25-7 al primer període, amb festival atacant i defensiu, no ha tingut continuïtat la resta del partit, tot i que a la mitja part s’ha arribat amb un còmode 37-21.

A la segona part l’escenari ha canviat totalment. Un Granollers més endollat ha deixat seca l’atac blanenc al tercer quart, 7-12, per refelctir a la finalització del mateix un 44-33 al marcador. Al darrer període el Blanes ha sabut aguantar l’última embranzida de les vallesanes, que amb tres triples s’han acostat a només quatre punts a manca de poc més d’un minut. Al final parcial de 12-17 per deixar el definitiu 56-50 i el triomf a casa.