Resum

Triomf a la pròrroga

Partit de les nostres panteres del més inusual. Ha començat amb moltes pèrdues de pilota i tirs a cistella que no entraven de cap de les maneres, sort que a l’equip contrari li passava el mateix. A la mitja part s’ha arribat amb un marcador molt baix, 19-15.

El tercer quart s’ha iniciat amb una mica més d’actitud i lluita però tot i això s’acaba amb un desavantatge de vuit punts. Aquesta diferència s’ha anat reduint fins entrar als darrers cinquanta minuts de partit cinc punts per sota, però l’encert a cistella ens ha acompanyat i el contrincant s’ha vist pressionat aconseguint empatar el partit, 36-36.

La pròrroga s’ha iniciat amb la mateixa pressió dels  últims segons i encistellant sense que el Boet ens pogués frenar per arribar al resultat final que ens ha donat la victòria.

Cal seguir treballant per millorar el llançament a cistella i la pressió. La defensa ha estat molt ben treballada.