Resum

Mostrant un bon joc en un partit complicat, perdem per la mínima a la pròrroga

L’equip gironí, des del minut 1 deixa entreveure un dels seus grans potencials, el tir exterior. Encaixem un 2 – 10 en l’inici del matx, però reaccionem amb intensitat defensiva i idees més clares en atac. En l’electrònic hi ha moltes alternances,  amb un joc intens i dur  (22-23).

En el segon quart donem un tomb al marcador (25-19) molt encertats des de la línia de 3 i circulant molt bé la pilota trobant tirs còmodes.

A la represa, el CESET  marca el ritme del partit, ens mostrem  tous en defensa propiciant cistelles fàcils a l’equip visitant  que igualen el marcador (9-15).

En el 4t període, amb un avantatge de 7 punts,  comencem  a perdre pilotes i errar cistelles importants (tirs lliures) que ho aprofita l’equip contrari per desestabilitzar el partit i empatar  dins del temps reglamentari 69-69 . La pròrroga ha estat molt igualada i renyida, decantant-se en la darrera jugada per l’equip gironí.

Felicitar el joc i la implicació dels nostres jugadors que han demostrat bon joc a la pista. Seguim treballant panteres!