Resum

Derrota en un partit molt igualat i competit

Nou partit contra un rival també mes jove, que va sortir amb més energia i va acabar el primer quart amb un petit avantatge. Al segon quart els nostres es van ordenar amb defensa i vam escollir millor els nostres tirs, buscant situacions més properes a la cistella. Això va fer remuntar aquest petit avantatge i arribar igualats a la mitja part.

Al retorn del descans el partit va seguir igualat fins al final del partit amb l’intercanvi de cistelles i un partit alegre i vistos per part dels dos equips. A manca de pocs segons el partit estava empatat amb pilota pels rivals on un tir sobre la botzina els hi dona la victòria.

Tot i la derrota els nostres van ser un gran exemple en tots els àmbits del joc, actitud i respecte. No podem estar més orgullosos d’ells.

Seguirem creixent!

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
13/11/2021 15:45 Lliga Catalana Bàsquet - Copa 2a D - A 2021-2022 2021-2022 Jornada 3