Resum

Derrota inesperada

Partit on no hem sabut imposar el nostre ritme i hem donat confiança al nostre rival, que s’ha emportat el matx a la pròrroga. Tot i que hem dominat el marcador fins a mitja part, no hem vist unes panteres actives com ens tenen acostumats els últims partit. A la mitja part l’equip local ha canviat el seu sistema defensiu i no hem sabut atacar la zona. L’encert pinedenc en el tir exterior ha marcat la diferència a la pròrroga i s’han emportat la victòria.

Gràcies a tot el públic que s’ha desplaçat per poder animar al nostre sènior A masculí. Força Blanes💛🖤🏀

Informació

Data Hora Competició Temporada Jornada
13/03/2022 19:00 C.C. Primera Categoria Masc. - Fase Prèvia - Grup 3 2021-2022 Jornada 19

Pista

Pineda de Mar - Pavelló Nino Buscató
Pavelló Municipal \"Nino\" Buscató, 33-35, Carrer de Barcelona, Pineda de Mar, Maresme, Barcelona, Catalunya, 08397, Espanya