• TOTA L'ACTUALITAT DEL CLUB

ACTUALITAT

Sènior B M

Líders en solitari

El partit començava estrany, amb un rival molt encertat i amb imprecisions nostres on marxàvem només 21-18 en acabar el primer període. El partit arribava a la mitja part +13, però no érem capaços d’imposar el nostre ritme i encadenar

Sènior C M

Partit d’alta competició

El partit de bàsquet entre el BC Torroella i el CB Blanes va ser una lluita intensa des del principi fins al final. Els dos equips van mostrar un gran nivell de competència i determinació. El Torroella va començar fort

Sots 25 M

Victòria en un mal partit

Nova victòria del sots-25 del Blanes en un mal partit. Sabíem de la dificultat que ens suposaria un partit com aquest i que hauríem d’ estar al màxim de concentrats, i no va ser així. Les primeres dues parts van

Infantil M

Competició amb victòria

Gran victòria de les panteres que consolida la bona dinàmica dels darrers partits i la bona feina als entrenaments. Tot i ser una categoria dura les nostres panteres tenen capacitat de competir amb gairebé tots els equips de la categoria.

Infantil F

Victòria necessària

Ha estat un partit molt intens contra unes rivals directes ja que estan en la mateixa posició que nosaltres a la taula. El partit ha començat molt igualat i així ha continuat fins quasi el minut final, a 2 min

Mini M

Prova superada

Dissabte els petits panteres van sortir exhibint un joc atrevit i connectat que presagiava una jornada memorable. Però el que prometia ser una celebració del bàsquet pur va començar a desdibuixar-se a mesura que l’arbitratge deixava màniga ampla, permetent un

Cadet M

Derrota amb moments de bon joc

Nova derrota amb pinzellades de bon joc i bons moments en defensa. Podria ser que en aquest partit no hem perdut tantes pilotes. Podria ser que hem capturat més rebots. Podria ser que el nostre balanç defensiu en molts moments

Club

Dia Internacional de la Dona

El dia Internacional de les Dones💜 el Club Bàsquet Blanes 💛 🖤 💛, va participar de forma molt activa en la projecció🎬- col·loqui del documental ” Hijas de Cynisca “. Donant suport a la Lolita Iglesias, ex-jugadora del nostre Club

Sènior A M

Lluita amb victòria final

Nova victòria d’infart del nostre sènior masculí. Partit molt igualat entre dos equips de la part alta de la classificació, que es resol als últims instants d’una pròrroga trepidant. Una primera part molt igualada i intensa , on els nostres

Sènior B M

Partit de tràmit

Partit plàcid contra un dels equips que ocupen les posicions baixes de la classificació. Els nostres igualment no van canviar el seu joc i van guanyar tots els quarts del partit, aprofitant per treballar els conceptes practicats durant la setmana.