• CLUB BÀSQUET BLANES

  • TRÀMITS

documentació: tràmits

assegurança esportiva obligatòria

temporada 2023-2024

molt important !!!

Llicència i autorització mèdica
Per accedir als serveis de qualsevol Centre Mèdic Concertat és imprescindible disposar de llicència federativa vigent i de l’AUTORITZACIÓ PRÈVIA DE LA COMPANYIA, per tant s’ha de comunicar prèviament l’accident (900 404 444). Posteriorment, el més aviat possible i com a màxim dins els següents 7 dies cal enviar el comunicat d’accident.
Servei d'ambulància
En cas de ser necessari el servei d’Ambulància caldrà sol·licitar-lo a la Companyia (900 404 444).
Baixa mèdica
Mentre el federat estigui de BAIXA MÈDICA no pot realitzar cap activitat esportiva. El fet de realitzar activitat esportiva estant de Baixa Mèdica pot ser motiu de tancament de l’expedient per part de la companyia i per tant de NO COBERTURA DEL SINISTRE I POSSIBLES ACCIDENTS POSTERIORS dins del període de Baixa Mèdica.
Material ortopèdic
El material ortopèdic curatiu (No preventiu) prescrit pel servei mèdic concertat serà reemborsat per la Companyia al 100% sempre que PRÈVIAMENT s’hagi sol·licitat en conformitat amb la Companyia. El material només es podrà adquirir mitjançant proveïdors concertats amb la Companyia que aquesta comunicarà juntament amb l’autorització.

(ALLIANZ - AON)

Jugadors/es (Cadets, Infantils, Preinfantils, Minis, Preminis, Escobol i Escoles de Bàsquet)

(ALLIANZ - AON)

Jugadors/es (Sènior, Sots-25, Sots-21, Juniors i Lleure de Clubs) i Entrenadors/es, Delegats/des d’equip i de camp, Directors/es Tècnics/ques de Totes les Categories.

(ALLIANZ - UNIFEDESPORT)

Col·lectiu Arbitral i Auxiliars de Taula de Club.

IMPRESOS

En aquest apartat pots descarregar-te els impresos relacionats amb la Federació Catalana de Basquetbol. 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.