Dissabte arriba la gimcana del club

El proper dissabte, 9 de gener des del Club Bàsquet Blanes i Sa Pantera s’ha preparat una gimcana pel poble amb l’objectiu d’oferir als jugadors i jugadores un activitat on trobar-se, moure’s, resoldre reptes i fer club en aquesta temporada tant atípica que estem vivint. Aquesta gimcana serà oberta per tothom i es podrà realitzar en un horari aproximat des de les 11.oo h del matí fins a les 18.00h de la tarda.

En que consisteix l’activitat?

Molt senzill! Els jugadors s’hauran d’agrupar en grups de màxim 6 i necessitaran un telèfon mòbil, ja que l’objectiu és trobar i resoldre 7 codis QR que es trobaran en diferents ubicacions simbòliques pel C.B. Blanes (totes elles cèntriques).

Com es desenvolupa l’activitat?

A cada codi QR trobaran una explicació/curiositat d’aquella ubicació en relació amb el club i un repte cooperatiu que hauran de resoldre entre tots (gravant-se, resolent una pregunta, trobant paraules… etc)

Per superar el repte hauran de contactar amb el seu entrenador o entrenadora i passar-li la solució o vídeo corresponent.

Un cop superat el repte l’entrenador els hi proporcionarà la següent ubicació.

Què passa amb els jugadors que no viuen a Blanes? L’objectiu és involucrar al màxim nombre de jugadors/es possibles, així doncs la proposta és que els companys i companyes els hi facin arribar la informació del codi QR per què la puguin realitzar des de casa seva de la millor manera possible i passar-li a l’entrenador/a. Així doncs, cal trobar un canal de comunicació en directe entre ells, que pot ser via WhatsApp o trucada telefònica.

IMPORTANT!

Volem que aquesta activitat sigui una festa del C.B. Blanes i que la gent vegi jugadors i jugadores voltant pel poble així que us animem a dur la roba del club, dessuadora, xandall, pantalons o fins i tot la equipació de partit per sobre, ja que aquesta temporada no l’hem pogut estrenar!

Cal a dir que membres del club i Sa Pantera voltaran pel poble per donar un cop de mà en tot el que faci falta a les nostres panteres!

Us encoratgem a participar i esperem que us agradi!!!

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.