Gràcies Sa Pantera!!!

Blanes, 18 de Gener 2021

Benvolguda Comunitat del Club Bàsquet Blanes,

Donades les circumstàncies que estem vivint arran de la pandèmia i les limitacions en la pràctica esportiva que aquestes comporten, des del CB Blanes seguim treballant per dur a terme activitats que mantinguin el vincle i sentiment de pertinença entre els membres de la nostra comunitat.

Volem agrair les moltes hores de dedicació tant per part de la coordinació esportiva com per part dels entrenadors/es per adaptar els horaris i reinventar els entrenaments, així com també l’esforç dels esportistes i les seves famílies per adaptar-se al nou context que ens toca viure.

Tanmateix volem agrair ESPECIALMENT la feina i l’esforç que fa el grup SA PANTERA per tal de dinamitzar el club en la seva vessant més social.

Des de la seva creació, SA PANTERA ha impulsat i dut a terme diverses accions en aquest sentit: presentacions del club, rifes, 3x 3, entre d’altres, així com la gimcana que es va celebrar aquest darrer dissabte 16 de Gener, on un gran nombre de membres del club hi va participar, tant de manera presencial com virtual.

Tenim constància de que va ser un èxit absolut, ratificat tant per les cares de satisfacció dels esportistes més joves del club, com per les felicitacions rebudes per part de diverses famílies.

Per tot això, volem agrair la feina que fan tots els membres del club dintre la seva parcel·la i molt especialment al grup SA PANTERA, per ajudar al club en aquesta tasca de manera altruista i desinteressada. I els encoratgem a seguir així, donant exemple de la seva estima i sentiment de pertinença al nostre club.

Cordialment,

Junta Directiva C.B. Blanes

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.