Competició del cap de setmana

Tots els resultats dels partits de competició dels equips federats del club d’aquest cap de setmana:

 

MINI GROC MASCULÍ

Per fi debuten!

C.B BLANES: 29
B.C. FONTAJAU: 79

Avui arribava el dia que tant estaven esperant els jugadors del mini groc masculí.

En el primer període estaven una mica espantats i nerviosos perquè  els jugadors del Fontajau de Girona eren bastant més grans que ells físicament, però tot i això en la resta del partit han sabut moure molt bé la pilota. També s’ha notat que estan en un bon nivell i han sabut defesar molt bé al contrari, fer bones jugades i arribar a cistella.

En definitiva, una gran partit tot i la derrota a casa.

Aquests nois prometen. Força Blanes!!!

 

MINI B FEMENÍ

Estrena amb nota

BÀSQUET LLORET: 49
C.B. BLANES: 48

Han començat molt nervioses però amb moltes ganes. Els primers dos períodes costava encistellar però a partir del tercer hi ha hagut la primera cistella i ha estat un canvi enorme.

A partir de llavors el partit ha estat molt renyit.

Força panteres! 💪🏻🏀

 

MINI NEGRE MASCULÍ

Estrena d’infart

C.B BLANES: 52
BÀSQUET LLORET: 49

Primer partit oficial del mini negre masculí que ha començat endolladíssim i, mica en mica, s’ha anat desinflant. Ens hem trobat un rival més alt i experimentat però al que hem sabut sorprendre d’entrada i aquesta ha estat la clau del partit; gràcies a l’avantatge del primer període s’ha pogut guanyar. Els nervis del primer partit s’han començat a notar a partir del segon període i han condicionat la resta del partit. Caldrà seguir treballant per saber mantenir el ritme de partit i acabar les jugades amb encert, mantenir la concentració i seguir treballant el rebot, tant el defensiu com l’ofensiu.

El final del partit ha estat molt emocionant ja que el resultat era molt ajustat, digne final de derbi.

Endavant, nois, això només és el principi.

 

MINI A FEMENÍ

Primer partit  a Girona

GEIEG UNI GIRONA: 70
C.B. BLANES: 20

El primer període ha començat molt igualat però després els nervis i la manca d’experiència han passat factura. El GEiEG s’ha mostrat superior en tot moment. Les nostres jugadores s’han esforçat molt i han lluitat fins al final.

Endavant panteres!

 

MINI A MASCULÍ

Tot i la clara derrota, lluiten fins el final

C.B BLANES: 9
CEB GIRONA: 59

Primer partit del mini A masculí contra Girona. Al començament una mica de nervis, normal, tenien moltes ganes de jugar.

Els primers quatre períodes ha costat molt fer una cistella. A la segona part s’ha millorat. Tot i així, l’equip gironí ha mostrat un nivell molt superior. El més important és que s’ha tornat a competir i s’ha lluitat fins el darrer segon.

El proper millor. Bravo, mini A!💪

 

INFANTIL FEMENÍ

La manca d’encert en els tirs lliures ens condemna

GEIEG UNIGIRONA: 60
C.B. BLANES: 51

Partit molt intens. Les nostres panteres han estat molt actives des del principi, amb una molt bona defensa i treballant bé en atac. Les nostres contrincants també jugaven amb molta energia i s’ha vist un partit igualat. En cap moment hem estat inferiors.

Llàstima de les errades en els tirs de camp i en els tirs lliures, (5 de 31).

Ara a preparar-se per buscar la victòria en el proper partit. Si millorem la finalització dels atacs i ens centrem en el que depèn de nosaltres estarem en el camí correcte.

Seguim treballant per créixer!!! 💛🖤🏀

 

CADET B FEMENÍ

Bones sensacions en l’estrena

CEEB TORDERA: 65
C.B. BLANES: 61

A la primera part ha costat connectar amb el partit i això ens ha costat una diferència en contra de vint punts. A partir del segon temps hem aconseguit ficar-nos en el partit i hem arribat a posar-nos a un sol punt.

Tot i lluitar fins al final, no hem pogut superar al Tordera.

Cal seguir treballant. Endavant panteres!!!

 

SOTS-25 MASCULÍ

Primer partit, primera victòria

C.B. QUART: 37
C.B. BLANES: 55

Primer partit de la temporada d’aquest any tant atípic i primera victòria, amb un domini de principi a fi dels nostres que van ser clarament superiors esportivament.

Un partit que va mostrar clarament la manca de competició d’ambdós equips.

Força BLANES.

 

SÈNIOR B MASCULÍ

Victòria per començar

C.B. HOSTALRIC: 57
C.B. BLANES: 68

Amb un inici travat i amb molts de nervis per part dels dos equips, els blanencs han sabut endreçar-se en atac i han anat encadenant bones jugades que els ha permès agafar distància al marcador. Amb una renda que vorejava els vint punts, els blanencs han aguantat la revifada de l’últim tram del partit per part de l’Hostalric, que ha aconseguit retallar distàncies. Finalment el Blanes ha controlat el resultat i s’ha endut la victòria.

Som-hi! Amb moltes ganes de jugar diumenge que ve, a casa nostra i seguir millorant!

 

SÈNIOR A MASCULÍ

Massa càstig per la imatge mostrada

AECAM: 89
C.B. BLANES: 58

Partit amb molt contacte físic entre els jugadors i situacions dures de joc. El resultat del matx no reflecteix la igualtat dels dos equips fins al tercer quart.

No hem sabut contrarestar el eficient joc del seu jugador clau i amb la derrota ja sentenciada, en els darrers minuts, ens hem relaxat i el marcador de l’equip local s’ha disparat fins al resultat final.

Força Blanes 💛🖤🏀

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.