Resultats del cap de setmana

Tots els resultats i cròniques de la primera jornada de competició dels equips federats del club.

SÈNIOR A masculí

C.B. BLANES: 48
C.B. BESCANÓ: 57

Partit amb un marcador baix per part dels dos equips com a conseqüència del desencert en el tir (10 de 24 en cistelles de dos i 7 de 28 en triples). Arribada amb igualtat a mitja part, amb empat a 26. A partir d’aquí la diferència ha estat l’actitud, l’equip visitant amb una renda de 10 punts s’ha vingut amunt i els nostres han entrat en un bucle de precipitacions i males gestions.

Força panteres🏀💛🖤

 

SÈNIOR B masculí

C.B. BLANES: 74
C.B. BESCANÓ: 67

Obrim la temporada amb una important victoria molt treballada i lluitada contra un jove equip com el nostre.
Hem aconseguit el primer èxit de la temporada a casa gràcies a un gegant ritme de partit que hem imposat sobre els nostres rivals. L’equip es va mantenir sòlid en tot moment, i tot i veure’ns per sota del marcador a falta de 3 minuts, vam aconseguir mantenir el cap fred per capgirar la situació.
Seguirem treballant per tal d’assolir tots aquells objectius plantejats per l’equip i per seguir sumant joc i victòries.
Força Blanes💛🖤

 

SÈNIOR C masculí

C.B. BLANES: 59
B. VEDRUNA PALAmÓS: 50

Els nervis del debut han jugat una mala passada al sènior C i els ha costat entrar al partit. Per altra banda, l’encert del Vedruna Palamós ha fet que s’obrís una escletxa al marcador a favor dels de Palamós.

A partir del segon quart, els blanencs han endurit la defensa i en atac han sigut més pacients, buscant les opcions més encertades. Això ha fet que la diferència en el marcador s’anés escurçant fins que al tercer quart el Blanes ha aconseguit avançar-se al marcador. Al final, el Vedruna ha aconseguit retallar punts als locals i reduir-ne la diferència, encara que el partit se l’han endut les panteres.

Ara a seguir treballant i pensar ja amb el següent partit. Força Blanes! 💛🖤

 

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 53
C.B. L’ESCALA: 61

Començament de temporada amb un partit que s’ha perdut tot i que els nostres nois ho han fet força bé, tenint en compte que venen fluixos de preparació i que encara s’estan coneixent.

Tot i això el partit ha anat igualat i amb lleugeres avantatges locals fins que L’Escala ens ha superat i ens han avançat en el marcadors en els últims minuts.

A la propera més i millor…. FORÇA PANTERES🏀💪🏀

 

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. FARNERS: 74
C.B. BLANES: 33

Primer partit de la temporada amb un resultat desfavorable per a les nostres jugadores, que s’han trobat davant d’un rival més experimentat i físicament superior.

Serveixi aquest partit de punt d’inici per posar a prova el nostre propi equip,  per detectar els punts febles i per treballar les mancances en els propers entrenaments.

Iniciem la nova temporada amb il·lusió, ganes de treballar i de créixer com a equip.
Força Panteres! 🏀🏀🏀

 

JÚNIOR A masculí

C.B. BLANES: 66
C.E. PALAMÓS: 47

Partit amb un primer quart molt ben jugat per part dels nostres jugadors que ens ha permès agafar un bon avantatge que s’ha vist reduït en el segon quart per l’encert del Palamós propiciat per minuts d’errades i imprecisions en el nostre joc, fins que a manca de 3 minuts per la mitja part hem tornat a redreçar el joc i el marcador.

Segona part sense massa historia, l’equip ha pogut mantenir la distància en el marcador. Bon joc interior a estones i poc encert en els tirs exteriors que hem de millorar.

Seguim, Força Blanes!! 🏀🏀🏀

 

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 57
U.E. MATARÓ: 29

Inici de partit dolent amb moltes imprecisions. Poc encert per part dels dos equips. Al tercer quart hem millorat i poc a poc, amb una molt bona defensa ha arribat el bon joc.

S’ha de seguir treballant per millorar.
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

 

JÚNIOR B MASCUlÍ

C.B. BLANES: 30
C.B.U. LLORET: 82

Ens hem complicat el partit des del primer quart, on no hem sabut desempallegar-nos d’una pressió a mig camp, que ha deixat un marcador negatiu de -16.

Quan hem sabut trencar la pressió, hem caigut en els nostres propis errors: pèrdues de pilota, llançaments precipitats i tancament inexistent del rebot.

Convé centrar-nos i fer un canvi d’actitud, tot just som al principi de temporada i ens queda molt per aprendre i treballar. 💪🏀💛🖤

 

JÚNIOR B FEMENÍ

MANRESA C.B.F: 46
C.B. BLANES: 34

Derrota a Manresa en l’estrena en competició del júnior B femení.

Bon partit, encara que no han tingut l’encert desitjat per poder anivellar el resultat.

Ànims que s’està treballant bé.
Força Blanes 🏀💛🖤

CADET MASCULÍ

C.B. BLANES: 12
C.B. FARNERS: 136

Dura derrota en el primer partit de lliga. El rival va sortir amb una intensitat, duresa i velocitat molt superior a la nostra. Els nostres no van ser capaços d’entrar al partit.

La temporada és molt llarga i aquest ha sigut només un partit per veure que s’ha de treballar molt i lluitar sempre fins al final, sigui quina sigui la situació.

Hem de seguir treballant dia a dia!
Força Panteres!!

 

CADET A FEMENÍ

BISBAL BÀSQUET: 51
C.B. BLANES: 57

El cadet A femení ha iniciat la competició amb una victòria lluitada i treballada en defensa. Tot i que en el primer període ens hem avançat en el marcador, en el segon i tercer algunes errades, la falta d’encert sota la cistella i, sobretot, l’encert en el tir de l’equip contrari ha fet que hagi reduït les diferències i s’ha avançat en el marcador.

En l’últim període les nostres han sortit amb molta força, més encert i bona defensa. Això els ha dut a la victòria.

Cal seguir treballant per millorar .
Força Panteres !!!💪🏻🏀

 

CADET B FEMENÍ

C.B. PARETS: 76
C.B. BLANES: 29

Derrota del cadet B femení contra el Parets del Vallès.

Intensitat de les jugadores contrincants de principi a fi de partit. Les nostres panteres han anat practicant tàctiques de joc, però essent molt difícil posar-se al mateix nivell d’intensitat tot i lluitar molt cada pilota.

Errors en passades i cistelles fàcils han fet que no poguéssim seguir al rival en el marcador.

S’ha de seguir treballant moltíssim, a més de mentalitzar-se que podem jugar a aquesta categoria.

Força panteres🏀🖤💛

 

INFANTIL MASCULÍ

C.B. BLANES: 74
C.B. ANDORRA: 61

Victòria  solvent del Blanes davant un Andorra voluntariós però que es notava menys rodat. Els panteres han sortit endollats i al primer quart han demostrat que en atac són un flagell, tot i la major envergadura del rival.

Sempre han  tingut el  partit sota  control, però la lliga és molt llarga i cal seguir millorant físicament i en defensa.

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.